Τελειώνει νέα μεταγραφή – Έφτασε στην Ελλάδα ο Φρέιρε – Αυτό θα είναι το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό


Τελειώνει νέα μεταγραφή – Έφτασε στην Ελλάδα ο Φρέιρε – Αυτό θα είναι το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό



Το βράδυ της Κυριακής (23/7) έφτασε στη χώρα μας ο Αργεντίνος αμυντικός, Νικολάς Φρέιρε, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο Νικολάς Φρέιρε προσγειώθηκε στην Ελλάδα λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (23/7) και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τη μεξικανική Πούμας, ενώ στη συμφωνία θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο πλέον καλοκαίρι.

Ο Φρέιρε αποτελεί τον εκλεκτό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και του Αντόνιο Κορδόν προκειμένου να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής, βοηθώντας στη διόρθωση των κακώς κειμένων στην άμυνα, που ταλαιπώρησαν την ομάδα την περασμένη σεζόν.

Ο παίκτης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, τονίζοντας: «Είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ευγνωμονώ τον Ολυμπιακό που μου άνοιξε την πόρτα του και πάμε δυνατά για κάτι όμορφο. Θα δώσω τα πάντα. Θα δουν από εμένα απόλυτη αφοσίωση όπως πάντα».

Επιπλέον, απάντησε σε ερώτηση για τον Μίτσελ, τον οποίο είχε προπονητή στο Μεξικό: «Δεν μίλησα μαζί του γιατί όλα έγιναν γρήγορα. Είχα περάσει μαζί του μια ωραία σεζόν στο Μεξικό. Με το που ολοκληρωθούν όλα θα μιλήσω μαζί του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ασυγκράτητος φορ, 18 γκολ με κάθε τρόπο – Τρομερός στο επιθετικό pressing” – 800.000 και ποσοστό μεταπώλησης


Πηγή
  Έγραψε ιστορία ο Μπαρτζώκας: Τι έκανε κόντρα στην ΑΕΚ...
 

Διαβάστε επίσης: