Στάζουν… μέλι για την OPAP Arena οι Κροάτες – Ατάκες για Βίντα


Στάζουν… μέλι για την OPAP Arena οι Κροάτες – Ατάκες για Βίντα



Η Ένωση θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Αστάνα και οι Κροάτες ήδη έχουν ξεκινήσει τα αφιερώματα στους νταμπλούχους Ελλάδας ενόψει των πιθανών αναμετρήσεων.

ΑΕΚ: Εκτενές αφιέρωμα στην OPAP Arena και στην Ένωση κάνουν τα Μέσα στης Κροατίας από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα αντιμετωπίσει τους νταμπλούχους αν περάσει το εμπόδιο της Αστάνα.

«Δείτε που θα φιλοξενηθεί η Ντιναμό αν βγάλει νοκ άουτ την Αστάνα: Ένα νέο και όμορφο γήπεδο όπου περιμένει ο πρώην παίκτης των “μπλε”. Παρεμπιπτόντως, οι οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν το συγκεκριμένο γήπεδο 19 χρόνια από τότε που ο σύλλογος έφυγε από το παλιό γήπεδο. 

Η κατασκευή διήρκεσε πέντε χρόνια και δαπανήθηκαν λίγο περισσότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ για αυτό το όμορφο γήπεδο χωρητικότητας 32.500 θέσεων.  Στην ΑΕΚ αγωνίζεται και ο Ντομαγκόι Βίντα, ο Κροάτης διεθνής και πρώην ποδοσφαιριστής της Ντιναμό, ενώ είναι επίσης γνωστό ότι ο Μάρκο Λιβάγια υπερασπίστηκε τα χρώματα του συλλόγου της Αθήνας», σημειώνεται μεταξύ άλλων στο αφιέρωμα της net.hr.

  Εντολή Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ – Στο ρόστερ αυτός που “τελείωσε” τον Ζοσέ Μπότο – Πέμπτη επιλογή για Ραζβάν!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: