Τον "έκοψε" ο ΠΑΟ, υπέγραψε Ολυμπιακό – Δεν "έκανε" σε Γιοβάνοβιτς η Νο1 επιλογή Μαρτίνεθ – Ποιον προτίμησε!


Τον “έκοψε” ο ΠΑΟ, υπέγραψε Ολυμπιακό – Δεν “έκανε” σε Γιοβάνοβιτς η Νο1 επιλογή Μαρτίνεθ – Ποιον προτίμησε!



Ο Σέρβος δεν ήθελε παίκτη 2.5 εκατ, ποιος ο αντικαταστάτης του. Τον ίδιο παίκτη παρακολουθούσαν τον τελευταίο μήνα οι δύο “αιώνιοι”, ωστόσο έρχεται στην Ελλάδα για να φορέσει τα ερυθρόλευκα, καθώς ο κόουτς του Τριφυλλιού τον… έβγαλε από τις τελικές του επιλογές και ζήτησε άλλον για τη θέση του. 

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Την τρίτη τους μεταγραφή έκλεισαν οι Ερυθρόλευκοι, που βρήκαν στο πρόσωπο του Νίκολας Φρέιρε τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα της ομάδας, καλύπτοντας το κενό που άφησε η αποχώρηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, λίγο καιρό πριν. Ο 29χρονος Αργεντίνος, που έχει ισπανικό διαβατήριο, επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από τον δανεισμό του στην Τσβόλε τη σεζόν 2017-18, όταν και μέτρησε 21 συμμετοχές με 1 γκολ και δύο ασίστ, αφήνοντας την Πούμας η οποία το 2019 είχε δαπανήσει 2,7 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

  Αποφασισμένος για deal που θα κάνει πάταγο ο Μαρινάκης

Ο 29χρονος από τότε μέχρι σήμερα ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του Μεξικό, έχοντας αγωνιστεί 129 φορές και σημειώνοντας 6 τέρματα, αλλά παράλληλα έχοντας και 2 ασίστ, ανεβάζοντας την χρηματιστηριακή του αξία από τις 700.000 ευρώ στα 2,5 εκατομμύρια σήμερα, σύμφωνα με το transfermarkt. Μάλιστα ο Φρέιρε είναι το στυλ αμυντικού που είχε ζητήσει ο Μαρτίνεθ, μιας και ήθελε παίκτη που να μπορεί να έχει σαν δυνατό πόδι του το αριστερό, ψηλό, έμπειρο και παράλληλα να έχει ηγετικά χαρακτηριστικά κάτι που διαθέτει ο 29χρονος.

Βέβαια όπως έγινε γνωστό από πληροφορίες ο Αργεντίνος πριν λίγο καιρό είχε περάσει και από το μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα πριν οι Πράσινοι αποκτήσουν τον Γιεβντάι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε εξετάσει την περίπτωση του Φρέιρε όμως χωρίς να δώσει το τελικό ΟΚ για την απόκτησή του, προτιμώντας τελικά τον Κροάτη. Βέβαια υπάρχει λογική στην απόφαση αυτή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Όπως όλοι ξέρουμε αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό οι δύο βασικές επιλογές είναι ο Σένκεφελντ και ο Μάγκνουσον, παίκτες με σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με τον Αργεντίνο στόπερ.

  Gazzetta dello Sport: Ανάλυση του φαινομένου «Ολυμπιακός».

Αντίθετα o Γεντβάι πρόκειται για έναν άλλου είδος στόπερ, πιο γρήγορο και σαφώς πιο κοντό, κάτι που κάνει τον Σέρβο τεχνικό να μπορεί να προσαρμόσει διαφορετικά την ενδεκάδα του όταν αυτό χρειαστεί. Πλέον μένει να φανεί ποιος πήρε την πιο σωστή απόφαση και κατά πόσο ο Φρέιρε, που έχει εξαιρετικό βιογραφικό, θα καταφέρει να ανεβάσει επίπεδο την άμυνα του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Η παράνομη σχέση του Χάμες Ροντρίγκες με γυναίκα παίκτη του Παναθηναϊκού”


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: