Απόλυτα ξεκάθαρα τα πράγματα για Οζντόεφ – "Είπε στον πρόεδρο της Καραγκουμρούκ ότι θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ"


Απόλυτα ξεκάθαρα τα πράγματα για Οζντόεφ – “Είπε στον πρόεδρο της Καραγκουμρούκ ότι θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ”



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Ρώσος δημοσιογράφος όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο έμπειρος χαφ έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Άρτεμ Καλίνιν: Ο Ρώσος δημοσιογράφος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” στο Metropolis 95.5 και μετέφερε τις δικές του πληροφορίες για την υπόθεση του Μαγκομέντ Οζντόεφ – ΠΑΟΚ, ενώ ανέφερε και τη συνομιλία που είχε με τον πρώην ατζέντη του 30χρονου μέσου.

«Αρχικά να διευκρινίσω τα όσα κυκλοφόρησαν για ενδιαφέρον ομάδων της Μόσχας για τον Οζντόεφ δεν ισχύουν, ήταν fake, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες. Εκτιμώ ότι αυτά τα σενάρια διέρρευσαν για να αντληθεί μια πίεση στη διαπραγμάτευση είτε με την Καραγκουμρούκ, είτε με τον ΠΑΟΚ. 

Συνομίλησα με τον πρώην ατζέντη του Οζντόεφ και αυτό που αντιλήφθηκα είναι ότι ο παίκτης και ο ατζέντης είχαν κάνει μια πρώτη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, πήγαν να μιλήσουν με τον πρόεδρο της Καραγκουμρούκ, οποίος όμως τους έπεισε ότι ο Οζντόεφ είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και ότι θέλει να τον κρατήσει ώστε να γίνει αρχηγός της ομάδας.

Έφυγαν από τον ραντεβού με τη συμφωνία ότι δεν θα συζητηθεί θέμα αποχώρησής του Οζντόεφ από την τούρκικη ομάδα. Την επόμενη μέρα υπήρχε μια επικοινωνία του Οζντόεφ με τον πρόεδρο της Καραγκουμρούκ και του είπε πως θέλει να αποχωρήσει, ώστε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, καθώς καλύπτει περισσότερο τις φιλοδοξίες μου, ενώ ο ΠΑΟΚ του προσφέρει περισσότερα χρήματα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ατζέντης του σταμάτησε να τον εκπροσωπεί.

Η δική εκτίμηση είναι ότι τελικά θα έρθει ο Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ, επειδή η οικονομική διαφορά του συμβολαίου είναι πολύ μεγάλη. σχετικά με αυτά που προσφέρει ο ΠΑΟΚ σε σχέση με την Καραγκουμρούκ», είπε ο Άρτεμ Καλίνιν.

  "Κόλπο" Μαρινάκη για Ολυμπιακό - Potential που χτυπάει ταβάνι - Τσάμπα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ – Στο ρόστερ αυτός που “τελείωσε” τον Ζοσέ Μπότο – Πέμπτη επιλογή για Ραζβάν!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: