Το μεγάλο ατού του ΠΑΟΚ στην υπόθεση Οζντόεφ – "Αγκάθι" η ατάκα του προέδρου της Καραγκουμρούκ


Το μεγάλο ατού του ΠΑΟΚ στην υπόθεση Οζντόεφ – “Αγκάθι” η ατάκα του προέδρου της Καραγκουμρούκ



Η υπόθεση του Μαγκομέντ Οζντόεφ αποτελεί το πιο «καυτό» μεταγραφικό ζήτημα για τον ΠΑΟΚ. Εχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τότε που το όνομά του βγήκε στην δημοσιότητα ως μεταγραφικός στόχος του Δικεφάλου, ωστόσο, ακόμη η υπόθεση δεν έχει ξεκαθαρίσει, παρότι ο στην Τούμπα τα έχουν βρει σε όλα με τον 30χρονο Ρώσο μέσο.

ΠΑΟΚ: Η υπόθεση του Μαγκομέντ Οζντόεφ αποτελεί το πιο «καυτό» μεταγραφικό ζήτημα για τον ΠΑΟΚ. Εχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τότε που το όνομά του βγήκε στην δημοσιότητα ως μεταγραφικός στόχος του Δικεφάλου, ωστόσο, ακόμη η υπόθεση δεν έχει ξεκαθαρίσει, παρότι ο στην Τούμπα τα έχουν βρει σε όλα με τον 30χρονο Ρώσο μέσο.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Καραγκουμρούκ, Σουλεϊμάν Χουρμά ότι απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ και του ατζέντη του, Ανζόρο Γκαργκάεφ περιέπλεξαν τα πράγματα και θόλωσαν το τοπίο.

Το Μetrosport.gr έψαξε το θέμα από όλες τις πλευρές και επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί.

Πώς άρχισαν όλα

Όπως συνήθως γίνεται στις μεταγραφές παικτών που θέλουν να φύγουν από μία ομάδα, αρχικά ο ΠΑΟΚ έκανε απευθείας πρόταση στον Μαγκομέντ Οζντόεφ, προσφέροντάς του ένα συμβόλαιο πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχει στην Καραγκουμρούκ. Από τις περίπου 600.000 ευρώ ετησίως στην Τουρκία, ο Ρώσος μέσα πήρε στα χέρια του μία πρόταση που θα του εξασφάλιζε περίπου 1.000.000 ευρώ τον χρόνο, για τρία χρόνια (πιθανόν με την μορφή του 2+1). Οι αρχικές εκτιμήσεις στην Τούμπα ήταν ότι θα μπορούσαν να πάρουν τον παίκτη είτε ελεύθερο, είτε με ένα μικρό αντίτιμο (όχι πάνω από 300.000 ευρώ).

Ωστόσο, ο Σουλεϊμάν Χουρμά, ο πρόεδρος της Καραγκουμρούκ, σύμφωνα με όσα διέρρευσε ο μέχρι σήμερα ατζέντης του παίκτη, Ανζόρ Γκαργκάεφ σε Ρώσους δημοσιογράφους, αποφάσισε ότι θέλει να κρατήσει τον Οζντόεφ και μάλιστα να τον κάνει και αρχηγό και κατά συνέπεια δεν θα τον άφηνε να φύγει για ένα μικρό ποσό (γι’ αυτό και ο Ρώσος ατζέντης προσπάθησε να τον πλασάρει σε μεγάλες ομάδες της Ρωσίας). Εκανε συμφωνία με τον ατζέντη του παίκτη, όμως, την επόμενη μέρα ο ίδιος ο παίκτης πήγε στον πρόεδρο και του είπε ότι θέλει να φύγει. Αυτή η κίνηση είναι που δημιούργησε και την ρήξη στην σχέση με τον Γκαργκάεφ που παραιτήθηκε από την εκπροσώπησή του.

  Συνεχίζεται η αγωνία για Μουργκ στον ΠΑΟΚ - Τα τελευταία δεδομένα για Άρη

Ο Οζντόεφ το παίρνει πάνω του για να πάει στον ΠΑΟΚ

Ο Οζντόεφ θέλει να πάρει το μεγάλο συμβόλαιο που του δίνει ο ΠΑΟΚ και στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του Δικεφάλου δηλώνει βέβαιος ότι έχει τον τρόπο είτε να μείνει ελεύθερος, είτε να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ με ένα μικρό αντίτιμο. Μάλιστα, επικαλείται ότι η Καραγκουμρούκ του οφείλει περίπου 500.000 ευρώ (από πλευράς τουρκικής ομάδας διαρρέεται ότι το ποσό είναι μικρότερο) που είτε θα τα πάρει και ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να πληρώσει ένα μικρό αντίτιμο, είτε σε μεγάλο βαθμό αυτή η οφειλή θα καλυφθεί από τον Δικέφαλο.

Σήμερα υπάρχει ένα φιλικό προγραμματισμένο για την τουρκική ομάδα και ο Οζντόεφ θα επιδιώξει να έχει στο περιθώριό του μία συζήτηση με τον Σουλείμάν Χουρμά.

«Δεν με ενδιαφέρει η πρόταση του ΠΑΟΚ»

Ο ίδιος ο 30χρονος μέσος, διατείνεται ότι θα βρει την άκρη στις συζητήσεις με τον πρόεδρο, ωστόσο, σε επικοινωνία που είχε το Metrosport.gr με τον Σουλεϊμάν Χουρμά, εμφανίστηκε κάθετα αρνητικός να διαπραγματευτεί την μεταγραφή Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ. «Δεν με ενδιαφέρει η πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Οζντόεφ», μας είπε, ενώ δεν απάντησε καν στην follow up ερώτηση, αν θα αλλάξει στάση σε περίπτωση που ανεβάσει την προσφορά του ο Δικέφαλος.

Θυμίζουμε ότι για τα εμπόδια που βάζει ο πρόεδρος της Καραγκουμρούκ σας είχε ενημερώσει και η εφημερίδα «Metrosport» στο φύλλο του Σαββάτου.

  Αγωνία με Μπαλτσερόφσκι! Αποχώρησε από το ΠΑΟ - ΠΑΟΚ και πάει νοσοκομείο

Με όλα αυτά τα δεδομένα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Οζντόεφ κάνει πράξη αυτό που υποσχέθηκε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ή στην Τούμπα θα αναγκαστούν να στραφούν σε άλλη περίπτωση χαφ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε μεγάλη πρόταση για Φορτούνη – Ποια η απόφαση Μαρινάκη – “Τέλος” 8 παίκτες με “χρυσά” συμβόλαια!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: