Σπέσιαλ γκαρντ φέρνει ο Μπαρτζώκας – Συμβόλαιο 2+ εκατ. – Θα "τρελαθούν" οι οπαδοί με παικταρά από NBA


Σπέσιαλ γκαρντ φέρνει ο Μπαρτζώκας – Συμβόλαιο 2+ εκατ. – Θα “τρελαθούν” οι οπαδοί με παικταρά από NBA



Γιατί οι εξελίξεις μπορεί να τρέξουν μετά τις 10 Αυγούστου και ο Ολυμπιακός να βάλει στη μηχανή του γκαρντ από το πάνω ράφι – Ψάχνονται και για τρίτο ψηλό οι Πειραιώτες.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Ελλάδα στο μεταγραφικό κομμάτι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό, που πήρε πολλούς παίκτες και έχει να πάρει κι άλλους ακόμη. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι έτοιμη ομάδα, πήρε γρήγορα τους Μιλουτίνοφ και Ουίλιαμς-Γκος και ψάχνει στην ουσία έναν ακόμη για να συμπληρώσει το ρόστερ του. Μπορεί κάποια στιγμή να πάει να πάρει και τρίτο ψηλό, αλλά η βασική κίνηση, που απομένει είναι αυτή του γκαρντ.

Στο θέμα αυτό δεν βγαίνει τίποτα ουσιώδες προς τα έξω, γιατί είτε ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει ακόμη αυτό, που θέλει, είτε τον έχει βρει τον παίκτη και παλεύει μήπως τον πάρει.

  Δεύτερη τεχνική ποινή στον Αταμάν και… αποβολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πειραιώτες έχουν πολλά χρήματα να δαπανήσουν για τον περιφερειακό, με τον οποίο θα κλείσουν ουσιαστικά το ρόστερ τους, αφού έφυγε ο Σλούκας, που ήταν βαρύ συμβόλαιο, έφυγε και ο Βεζένκοφ, που και βαρύ συμβόλαιο ήταν και ο Ολυμπιακός στο ταμείο του θα βάλει από τους Κινγκς 1.5 εκ. ευρώ.

Με λίγα λόγια οι νταμπλούχοι έχουν να δαπανήσουν για την τελευταία τους ουσιαστικά κίνηση κοντά στα 2 εκ. ευρώ, ποσό με το οποίο παίρνεις σπέσιαλ παίκτη.

Αν μπορούσαν να πάρουν τώρα τον Μίχαϊλιουκ, θα τον έπαιρναν. Ο Ουκρανός, όμως, περιμένει το ΝΒΑ και ελπίζει τις επόμενες μέρες να βρει την πρόταση, που θέλει.

Ενας παίκτης, που επίσης θα έκανε 100% την δουλειά, που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο Τζαβόντε Γκριν, που ήταν στους Μπουλς. Πρόκειται για έναν παίκτη, που αν αποκτηθεί, θα ρίξει το ΣΕΦ με την αλτικότητα του και τα καταπληκτικά του καρφώματα.

Συν τοις άλλοις ο Γκριν έχει πολύ καλό σουτ καθώς και ευρωπαϊκή προϋπηρεσία καθώς πριν από χρόνια είχε παίξει στην Ισπανία, στην Ιταλία και στην Γερμανία.

  Ο ΜακΚίσικ αποθέωσε τον Λαρεντζάκη, γιατί τον κάνει να γελά συνέχεια (Vid)

Και ο Γκριν, όμως, ο οποίος έχει περάσει και από τους Σέλτικς, περιμένει το ΝΒΑ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν «καίγεται», πιστεύοντας ότι μέχρι τις 10 Αυγούστου κάποιοι πολύ καλοί παίκτες θα σταματήσουν να σκέφτονται το ΝΒΑ και θα αρχίζουν να βλέπουν πολύ καλά το βήμα της Ευρώπης. Και πιστεύει ότι θα κάνει μία κίνηση, που θα ξετρελάνει τον κόσμο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον “έκοψε” ο ΠΑΟ, υπέγραψε Ολυμπιακό – Δεν “έκανε” σε Γιοβάνοβιτς η Νο1 επιλογή Μαρτίνεθ – Ποιον προτίμησε!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: