Νέα εξέλιξη με Παναθηναϊκό και Σενγκέλια – Τρέχουν για… Μίροτιτς οι πράσινοι!


Νέα εξέλιξη με Παναθηναϊκό και Σενγκέλια – Τρέχουν για… Μίροτιτς οι πράσινοι!



Νεα ανατροπή στον πράσινο σχεδιασμό! Τα δεδομένα για τα δύο τοπ κλάσης τεσσάρια!

Παναθηναϊκός: Νέα διάσταση στα πράγματα έρχεται να δώσει η ισπανική ιστοσελίδα «encestando» αναφορικά με τους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η Βίρτους Μπολόνια έχει βάλει απαγορευτικό στον Γεωργιανό σέντερ να μεταπηδήσει σε άλλη ομάδα επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά και τις δηλώσεις του Μπαράλντι για παραμονή του Σενγκέλια στην ιταλική ομάδα. Εξηγεί ότι η Βίρτους απέρριψε την πρόταση του ίδιος του Γεωργιανού να πληρώσει 450.000 ευρώ μειώνοντας το συμβόλαιο που θα του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός, κάτι που προκάλεσε την δυσαρέσκειά του.

Παρόλα αυτά το εν λόγω δημοσίευμα εξηγεί ότι ο Σενγκέλια θα παραμείνει τελικά στην Βίρτους Μπολόνια αν και ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο ο σύλλογος και ο Σέρτζιο Σκαριόλο χειρίστηκαν την κατάσταση. Και καταλήγει το δημοσίευμα ότι ο Παναθηναϊκός θα στραφεί ολοκληρωτικά στον Νίκολα Μίροτιτς αναφέροντας εκ νέου την προσφορά που είχε γράψει πριν από μερικές μέρες το Sportando για διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός “τέλειωσε” Μίροτιτς απο τον Παναθηναικό – Δεν πρέπει να έρθει στο ΟΑΚΑ – Το κλειδί για τη συμφωνία!


Πηγή
  Τεχνική ποινή στον έξαλλο Αταμάν - Όρμησε στον διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Διαβάστε επίσης: