Αποκάλυψη Κετσετζόγλου: "Στο 50-50 με Ντινάμο – Η ΑΕΚ δεν εκβιάζεται, ψάχνει κάτι καλύτερο από Αραούχο"!


Αποκάλυψη Κετσετζόγλου: "Στο 50-50 με Ντινάμο – Η ΑΕΚ δεν εκβιάζεται, ψάχνει κάτι καλύτερο από Αραούχο"!



Σε όλα τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Αρχικά αναφέρθηκε στην κλήρωση της ΑΕΚ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, τονίζοντας ότι εφόσον αντιμετωπίσει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ «οι πιθανότητες θα είναι 50-50. Κάποιοι απ’ έξω θα πουν ότι έχει λίγες παραπάνω πιθανότητες η Ντινάμο, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι 50-50, είναι ισορροπημένο ζευγάρι. Η Ντινάμο πάντως έχει πιο πρόσφατη καλή πορεία από την ΑΕΚ».

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Νέλσον Αραούχο και τα νέα σενάρια από το Μεξικό, ο ρεπόρτερ της Ένωσης τόνισε ότι «δεν έχει κλείσει το θέμα, αλλά δεν βλέπω διαπραγμάτευση. Ίσως έχουν μετανιώσει από την ομάδα του που δεν ενέδωσαν όταν υπήρχαν διαπραγματεύσεις. Το έχει παγώσει το θέμα η ΑΕΚ. Της κάνει ο παίκτης, αλλά ίσως έχουν προκύψουν καλύτερες περιπτώσεις. Θα εκμεταλλευτεί τον χρόνο που προέκυψε η ΑΕΚ. Έχει μείνει έτσι το θέμα και βλέπουμε. Υπάρχουν περιπτώσεις που ίσως τον Αύγουστο ξεκλειδώσουν.».

Για τον Λιβάι, ανέφερε ότι «το θέμα το τρέχει πιο πολύ ο μάνατζερ του παίκτη, ίσως θεωρεί ότι αν πάει ο Λιβάι στη Γαλλία θα κάνει μεγαλύτερη μεταγραφή. Η ΑΕΚ δεν το συζητάει για τώρα, πριν τα ευρωπαϊκά ματς. Αν ανέβει το ποσό αισθητά και πάει στα 20 εκατ. για την ίδια, θα το συζητήσει. Το καλό είναι ότι δεν καίγεται για χρήματα. Της επιτρέπει η οικονομική της κατάσταση να μην εκβιάζεται και να μην πιέζεται από κανέναν. Πιστεύω ότι θα ανανεωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού το συμβόλαιό του».

Ερωτηθείς για έναν πιθανό στόχο για το ενδεχόμενο που παραχωρηθεί ο Λιβάι, υπενθύμισε την περίπτωση του Μπαλντέ.

  "Η πρώτη αλλαγή Κόντη σε ΠΑΟ - Τι θα ζητήσει - Με αυτούς θα παίξει"!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: