Αποκάλυψη Κώστα Μπακογιάννη – "Τότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο του Παναθηναϊκού" – Τι θα γίνει στη Λ. Αλεξάνδρας


Αποκάλυψη Κώστα Μπακογιάννη – "Τότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο του Παναθηναϊκού" – Τι θα γίνει στη Λ. Αλεξάνδρας



Σε συνέντευξή του ο δήμαρχος Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, δήλωσε ότι το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού θα είναι έτοιμο το 2026 – Στον χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα γίνει πάρκο.

Ο δήμαρχος Αθηναίων φιλοξενήθηκε στο OPEN και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρότζεκτ του Βοτανικού και της Διπλής Ανάπλασης. 

«Το 2026 θα έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού, με το κλειδί στο χέρι. Με το που παραδίδεται το γήπεδο στην ομάδα, γκρεμίζεται η Λεωφόρος κι εκεί κερδίζουμε ένα πάρκο, το οποίο ενώνεται με ένα άλλο πάρκο που φτιάχνουμε από πίσω αυτή την περίοδο, το πάρκο ”Ελ.Βενιζέλου”. Πριν από 1-2-3 χρόνια ήταν εντελώς ξεχασμένο. Ντροπή τώρα στο κέντρο της Αθήνας να υπάρχει ένα πάρκο σε τέτοια κατάσταση και τώρα γίνεται ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό πάρκο», σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε για τη Διπλή Ανάπλαση:

  Η πωρατική ομιλία Μαρινάκη με Φορτούνη μετά τη Βίλα

«Ναι απολύτως. Όλοι μιλάμε για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, και καλά κάνουμε, αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο απ’ αυτό. Είναι μία συνολική ανάπλαση στην περιοχή που έχει από νέες υποδομές (δρόμους, φώτα, δίκτυα) μέχρι και πράσινο, πολύ πράσινο, το 50%. Μιλάμε για μία νέα πόλη μέσα στην πόλη. Είναι μεγάλη υπόθεση».

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: