"Μπαμ" Τσάμπερλεϊν σε μεγάλη ελληνική ομάδα – Άρχισε το… ντέρμπι – Συζητήσεις με τον μάνατζερ και "σφήνα"!


“Μπαμ” Τσάμπερλεϊν σε μεγάλη ελληνική ομάδα – Άρχισε το… ντέρμπι – Συζητήσεις με τον μάνατζερ και “σφήνα”!



Δύο ομάδες παλεύουν για συμφωνία με τον σπουδαίο Άγγλο άσο! Η μεταγραφή που θα προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση αν ολοκληρωθεί, το άνοιγμα των μάνατζερ του παίκτη στην Ελλάδα και η προσπάθεια για… κλοπή!

Ο Άλεξ-Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν έχει ανοιχτές τις… κεραίες του προς την Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Sportdog.gr!

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι του σπουδαίου Άγγλου μέσου έχουν ανοίξει συζητήσεις με κορυφαία ελληνική ομάδα, που ψάχνει για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του πρώην άσου της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ. Πρόκειται άλλωστε για “πολυεργαλείο” στα χέρια οποιουδήποτε προπονητή, αφού μπορεί να υπηρετήσει πολλούς ρόλους στο γήπεδο. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί ως εξτρέμ, δεκάρι και οκτάρι, ενώ είναι δεδομένο πως διαθέτει την ποιότητα για να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα.

Η πιθανότητα μετακόμισης του Τσάμπερλεϊν στο ελληνικό πρωτάθλημα προκαλεί από μόνη της αίσθηση, όμως το ζήτημα έχει ακόμα περισσότερο… ψωμί. Για την ακρίβεια, φαίνεται πως υπάρχει και δεύτερη ομάδα του ελληνικού Big-4 που πληροφορήθηκε για τις συζητήσεις με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή και επιχειρεί να μπει “σφήνα” σε μεγάλο ανταγωνιστή της ώστε να “κλέψει” τον παίκτη!

  Μετράει ανάποδα για τελικό η Φιορεντίνα! Η φωτογράφιση των παικτών



Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportdog, το μεταγραφικό ντέρμπι μόλις ξεκίνησε και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να έχουμε ακόμα πιο σοβαρές εξελίξεις. Φυσικά το ενδιαφέρον για τον Τσάμπερλεϊν δεν περιορίζεται στην Ελλάδα, αφού όταν ένας διεθνής Άγγλος άσος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, συγκεντρώνει αρκετούς “μνηστήρες”. Εννοείται πως το κασέ του 29χρονου παίκτη είναι υψηλό, άρα απαιτείται σημαντική οικονομική υπέρβαση και δυνατό αγωνιστικό πρότζεκτ προκειμένου ένας σύλλογος από την Ελλάδα να επικρατήσει του έντονου ανταγωνισμού.

Θα δούμε ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά “μπαμ” των τελευταίων ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Οι απαντήσεις προσεχώς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουίζει ο τόπος για Σιώπη – Χαμός με τα νέα σενάρια από Τουρκία – Ομάδα-έκπληξη μπαίνει “σφήνα”!


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: