Συνάντηση κορυφής σήμερα για τον Νίκο Παππά – Παίρνει τη μεγάλη απόφαση μετά τον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


Συνάντηση κορυφής σήμερα για τον Νίκο Παππά – Παίρνει τη μεγάλη απόφαση μετά τον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)



Έτοιμος για ένα διαφορετικό συμβόλαιο ο πρώην άσος του Τριφυλλιού…

Τις εκκρεμότητες που έχουν μείνει ανοιχτές, όσον αφορά τα πρόσωπα που θα στηρίξει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα επιχειρήσει να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Από τις πλέον σημαντικές είναι ο δήμος της Αθήνας, με το όνομα του καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά να φέρεται ως βασική επιλογή, που –όπως υποστηρίζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ– μπορεί να φέρει τη νίκη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει σήμερα συνάντηση τριμελούς επιτροπής της Πολιτικής Γραμματείας με τον Ν. Παππά, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του καλαθοσφαιριστή. Εάν ο Ν. Παππάς απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, το θέμα θα έρθει προς έγκριση στη νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που θα διεξαχθεί την Πέμπτη. 

Εάν ωστόσο δεν υπάρξει συμφωνία, τότε η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας θα μετακινηθεί προς ένα από τα τέσσερα πρόσωπα που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον (Ζαχαριάδης, Φίλης, Τσουκαλάς, Μπαλαούρα).

  Δημοσίευμα... φωτιά για Κάρμο, Ολυμπιακό - Έρχονται εξελίξεις;

Αναφερόμενος στον θέμα της Αθήνας, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5», ανέφερε: «Πρέπει να επιδιώξουμε οι προοδευτικοί πολίτες, τα προοδευτικά σχήματα να πάρουν τη διοίκηση του Δήμου από τον κ. Μπακογιάννη.

Εμείς έχουμε πάρει απόφαση να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του κ. Νίκου Παππά και θα κάνουμε αυτή την προσπάθεια και αν δεν πετύχει η προετοιμασία της θα δούμε και εναλλακτικές επιλογές. Υπάρχει ακόμα λίγο περιθώριο χρόνου για μία διευρυμένη υποψηφιότητα».

Πηγή: efsyn.gr

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: