Απαντήσεις από τον Σταματέλο – Τότε έρχεται στην Αθήνα ο Αλεξανδρόπουλος – Τι ισχύει με την οψιόν αγοράς του


Απαντήσεις από τον Σταματέλο – Τότε έρχεται στην Αθήνα ο Αλεξανδρόπουλος – Τι ισχύει με την οψιόν αγοράς του



Οι Ερυθρόλευκοι μετράνε ανάποδα για τις επίσημες ανακοινώσεις απόκτησης του Έλληνα ποδοσφαιριστή και μάλιστα  υπάρχουν λεπτομέρειες για την οψιόν αγοράς του.

Ολυμπιακός: Πολλές ήταν οι εξελίξεις μέσα στην ημέρα για τους Ερυθρόλευκους με την ομάδα να δίνουν μάχη ώστε να αποκτήσουν τον Ελ Καμπί και τον Νίκο Σταματέλο να μεταφέρει τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα αναφορικά με την υπόθεση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Όπως ανέφερε έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ Πειραιωτών, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και παίκτη με τους Πορτογάλους να αναφέρουν πως ο δανεισμός περιλαμβάνει οψιόν αγοράς γύρω στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ενώ όσον αφορά την επικείμενη πώληση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, επικαλέστηκε πληροφορίες από τη Ρωσία σύμφωνα με τις οποίες ο Μολδαβός μπακ αναμένεται να βρεθεί αύριο στη Μόσχα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Σπαρτάκ κάτι για το οποίο είναι ενήμερος και ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμμονές Γιοβάνοβιτς, “ανυπόφορος” Παλάσιος – Ούτε ανώτερος του… Σάρλια – Κίνδυνος να καεί ο Βαγιαννίδης


Πηγή
  Αποθέωσε Σλούκα ο Αταμάν: "Τυχερός που τον έχω" - Ατάκα για Γιαννακόπουλο
 

Διαβάστε επίσης: