Αυτό το πλάνο πρόκρισης του Λουτσέσκου – Οι σίγουροι για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και το… δίλημμα


Αυτό το πλάνο πρόκρισης του Λουτσέσκου – Οι σίγουροι για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και το… δίλημμα



Ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα ρεβάνς κόντρα Μπεϊτάρ και ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας φαίνεται ότι έχει καταλήξει στον πλάνο που θα χρησιμοποιήσει.

ΠΑΟΚ: Η ώρα για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην Ιερουσαλήμ με αντίπαλο την Μπεϊτάρ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League πλησιάζει και ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μια προπόνηση στην Τούμπα.

Βέβαια στο πρόγραμμα υπάρχει και άλλη μια προπόνηση σήμερα (19:30) στο «Τέντι Στέιντιουμ» ωστόσο θα ειναι περισσότερο ένα χαλάρωμα πριν από την σπουδαία αναμέτρηση για τους παίκτες του Δικεφάλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην χθεσινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας πριν την αναχώρηση της αποστολής έδειξε τις προθέσεις του για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην ρεβάνς του 0-0 της Τούμπας κόντρα στους Ισραηλινούς. Ο Ρουμάνος κόουτς του Δικεφάλου φαίνεται πως έχει κατασταλλάξει για το βασικό σχήμα που θα έχει σίγουρα μια διαφορά σε σχέση με τον πρώτο αγώνα την περασμένη Πέμπτη.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από το τεχνικό επιτελείο στις στατικές φάσεις που στο πρώτο ματς δεν έφεραν αποτέλεσμα για τον Δικέφαλο. Ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα ο Λουτσέσκου από τους εκτελεστές των στατικών φάσεων, αλλά και από τις κινήσεις όσων βρίσκονται μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Βασικός ο Αουγκούστο, δίλημμα στην τριάδα

Αυτή η αλλαγή έχει να κάνει με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που θα πάρει φανέλα βασικού – βάσει και των δοκιμών σήμερα – στην θέση του Χάρη Τσιγγάρα, έχοντας δίπλα του τον Στέφαν Σβαμπ. Ο Βραζιλιάνος χαφ κρίθηκε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί από πνευματικής πλευράς και θα επιστρέψει στην ενδεκάδα αφού στο πρώτο ματς δεν ήταν διαθέσιμος λόγω τιμωρίας.

  Σε ελεύθερο κανάλι η μετάδοση του τελικού Conference League

Ο Ρουμανος τεχνικός ποντάρει στην ποιότητα και τις παραστάσεις που έχει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, πιστεύοντας ότι θα είναι 100% συγκεντρωμένος στον αγώνα και στον στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης ο Λουτσέσκου θα επιλέξει ξανά τον Μπράντον Τόμας για να αρχίσει το ματς, έχοντας τον Αλί Σαμάτα στον πάγκο για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή ανεξαρτητως της εξέλιξης της αναμέτρησης.

Κατά την διάρκεια των δοκιμών στην σημερινή προπόνηση ο 54χρονος τεχνικός έδειξε πως αμφιταλαντεύεται για μια θέση στην μεσοεπιθετική τριάδα. Στο πρώτο σενάριο η τριάδα θα παραμείνει απαράλλαχτη με τους Τάισον (αριστερά), Ζίβκοβιτς (δεξιά) και Κωνσταντέλια (επιτελικό), ωστόσο δοκιμάστηκε το σχήμα της τριάδας με τον Ζίβκοβιτς (αριστερά), τον Νάρεϊ (δεξιά) και τον Τάισον (επιτελικό),

Αρχίζει με Κεντζιόρα τον αγώνα

Σχετικά με το δεξί άκρο της άμυνας και το ενδεχόμενο συμμετοχής από την αρχή του ματς για τον Αντρέ Βιεϊρίνια, φαίνεται πως ο Πορτογάλος αρχηγός θα αρχίσει από τον πάγκο και θα περάσει στον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λευτέρης Λύρατζης έμεινε εκτός αποστολής, οπότε η επιλογή του Λουτσέσκου έχει να κάνει με τον Τόμας Κεντζιόρα που προτιμάται για να δώσει περισσότερη ισορροπία στην μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας, ειδικά στις αμυντικές μεταβάσεις.

  Αποθέωσε Σλούκα ο Αταμάν: "Τυχερός που τον έχω" - Ατάκα για Γιαννακόπουλο

Όπως όλα δείχνουν η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ το βράδυ της Πεμπτης στο «Τέντι Στέιντιουμ» θα αποτελείται από τους : Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μιχαηλίδη, Εκόνγκ – Ντόουγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ – Τάισον, Κωνσταντέλια, Α. Ζίβκοβιτς – Μπράντον Τόμας.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα κάνει διαφορά στον ΠΑΟ! Τον ξέρει ο Γιοβάνοβιτς – Έτσι τον “έχασε” ο Ολυμπιακός – Deal 8 εκατ.!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: