Δεν κρύφτηκε παλαίμαχος διεθνής – "Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολο έργο…" – Αυτό πρέπει να βελτιώσει


Δεν κρύφτηκε παλαίμαχος διεθνής – “Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολο έργο…” – Αυτό πρέπει να βελτιώσει



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Δικεφάλου του Βορρά να προκριθεί στην επόμενη φάση του Conference League.

Θανάσης Κολιτσιδάκης: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στο Metropolis 95.5 για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ελληνικές ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα. «Θα δούμε πότε θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει θέμα με τις ημερομηνίες. Δεν τα έχουμε καλά με το πρόγραμμα. Κάνουμε ένα σχεδιάγραμμα για την πρετοιμασία και, τελικά, ξεκινάμε αργότερα» είπε αρχικά.

«Ο Παναθηναϊκός μπήκε στους ομίλους και είναι πολύ θετικό και για την ίδια την ομάδα γιατί επέστρεψε στην κανονικότητα, αλλά και για την βαθμολογία της χώρας. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πολλές επιτυχίες στην Ευρώπη και τώρα με τον Γιοβάνοβιτς μπορεί να διακριθεί ξανά. Ο Άρης είναι καινούργια ομάδα. Η χημεία είναι ένα κομμάτι που θα έρθει με την δουλειά, γιατί έχει φέρει καλούς παίκτες. Έχει το προβάδισμα μετά το 1-1, αλλά αν δώσει στους αντιπάλους το δικαίωμα μπορούν να κάνουν ζημιά.

Ο ΠΑΟΚ έχει το πιο δύσκολο έργο. Πάει σε μία καυτή έδρα. Αυτό που θα έλεγα, είναι ότι τις περισσότερες ζημιές τις παθαίνει στην Τούμπα, εκτός φέρνει καλά αποτελέσματα. Η Μπεϊτάρ έπαιξε σφιχτά και μετά το χαμένο πέναλτι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να χάσει κιόλας. Ψάχνεται ακόμη, αλλά νομίζω ότι στο δεύτερο παιχνίδι θα περάσει. 

Είναι κρίμα να αποκλείονται οι ελληνικές ομάδες από τέτοιους αντιπάλους. Πρέπει να βελτιώσει τα τελειώματά του. Να τελειώνει τις φάσεις με μεγαλύτερη επιτυχία. Αν το καταφέρει θα είναι αλλιώς. Ο Σπόραρ, είδαμε, σε μία ανύποπτη στιγμή πέτυχε γκολ. Έτσι και ο ΠΑΟΚ, αν σκοράρει σε μία από τις πρώτες φάσεις όλα θα είναι διαφορετικά.», είπε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμμονές Γιοβάνοβιτς, “ανυπόφορος” Παλάσιος – Ούτε ανώτερος του… Σάρλια – Κίνδυνος να καεί ο Βαγιαννίδης


Πηγή
  "Καμπανάκι" Τσακίρη: "Προέχει η Κυριακή - Μακριά από ισοπέδωση"!
 

Διαβάστε επίσης: