Μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης βλέπουν οι Κροάτες – Αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχωερίζουν


Μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης βλέπουν οι Κροάτες – Αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχωερίζουν



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Κροάτης δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε στις προσεχείς αναμετρήσεις του Δικεφάλου του Βορρά με τη Χάιντουκ Σπλιτ.

Τόμισλαβ Γκάμπεριτς: Ο Κροάτης δημοσιογράφος μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα δεδομένα των αγώνων μεταξύ της Χάιντουκ και του ΠΑΟΚ, δίνοντας πιθανότητες 50-50 στις δύο ομάδες, ενώ αναφέρθηκε και στον Τάισον.

«Ισχύει ότι υπάρχει κινητοποίηση στην Χάιντουκ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να πω ότι και στο ματς με την Ριέκα είχαμε 33.000 φιλάθλους, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια. Πιστεύω ότι και η Μπεϊτάρ να ήταν αντίπαλος το γήπεδο θα είχε πολύ κόσμο. Εγώ σας είχα πει βέβαια ότι περίμενα να περάσει ο ΠΑΟΚ. 

 Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Αναβλήθηκε το κυριακάτικο ματς με την Όσιγιεκ και θα δοθεί φιλικό με την Σαράγεβο για να μην χαθεί ο ρυθμός» ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον πρώην συνεργάτη του Τούντορ στον ΠΑΟΚ, Ιβάν Λέκο, που, πλέον, είναι προπονητής της Χάιντουκ και αν αυτό μπορεί να δώσει πλεονέκτημα στους Κροάτες.

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει. Όλοι οι προπονητές μπορούν να δουν όποιον παίκτη θέλουν. Στην εποχή μας, γίνεται σε υψηλό επίπεδο η παρακολούθηση. Δεν μπορώ να πω ότι αυτό δίνει προβάδισμα στην Χάιντουκ. 

Δεν μπορώ να πω ότι συζητάνε εδώ για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Δεν γνωρίζουν κάποιον συγκεκριμένα. Εμένα μου αρέσει πολύ ο Τάισον, υπάρχουν, φυσικά, και ταλαντούχοι Έλληνες στο ρόστερ. Αν με ρωτάτε σαν δημοσιογράφο, οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50. Αν με ρωτάτε σαν οπαδό, θα πω ότι είναι 60-40 υπέρ της Χάιντουκ. Είναι καλύτερη τώρα με τις μεταγραφές, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έχει συμπληρωμένο το ρόστερ του», είπε ο Τόμισλαβ Γκάμπεριτς.

  Το τελευταίο ματς της ΑΕΚ στην παλιά Φιλαδέλφεια (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεινός γκολτζής στον Ολυμπιακό! Από αριστερό μπακ και Β΄ Εθνική… παρτενέρ του Λαβέτσι – Αδικία στο Μουντιάλ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: