Καραμπόλα… 5 εκατ. για Μανδά και ΠΑΟ – Έρχεται για αντι-Μπρινιόλι – Πιέζει να φύγει ξένος άσος!


Καραμπόλα… 5 εκατ. για Μανδά και ΠΑΟ – Έρχεται για αντι-Μπρινιόλι – Πιέζει να φύγει ξένος άσος!



Η κίνηση ματ για τον Έλληνα κιπερ και ποιος αποχωρεί. Στο Τριφύλλι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την καθυστέρηση στην Κοπεγχάγη και να κάνουν δικό τους τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, τον οποίο βλέπουν μελλοντικά για βασικό.

Παναθηναϊκός: Ο “Ευαγγελιστής” έχει σήμερα το Follow up για τη μεταγραφική ιστορία  Μανδά – Παναθηναϊκού…

Χρήστος Μανδάς/1: Φαίνεται να είναι 100% αληθινή είδηση πώς ο Παναθηναϊκός έχει μπει επίσημα – προς τον ΟΦΗ – στη διεκδίκηση του! Για την ακρίβεια το τριφύλλι μπήκε σφήνα στην Κοπεγχάγη, η οποία έχει πλησιάσει πολύ κοντά στην αγορά του νεαρού Έλληνα τερματοφύλακα. Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Δανίας έχει ενημερώσει τη διοίκηση του ΟΦΗ για την πρόθεση της να πληρώσει 7ψήφιο transfer fee, ώστε να κάνει δικό της τον Χρήστο Μανδά αλλά περιμένει πρώτα να πουλήσει τον δικό της Πολωνό τερματοφύλακα, Καμίλ Γκραμπάρα (5 εκατ. η σημερινή χρηματιστηριακή του αξία, 3,5 εκατ. είχε στοιχίσει η αγορά του το 2021)!!!

  Παναθηναϊκός: Μυθικός Ναν,μάγκας Σλούκας! Βερολίνο για κούπα

Αυτή την … καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης μεταξύ ΟΦΗ & Κοπεγχάγης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός. Προφανώς ήρθε στο μεταγραφικό προσκήνιο του ΠΑΟ επειδή ο Λοντίγκιν δεν αντέχει άλλο να είναι δεύτερος, μόνιμα στην σκιά του Μπρινιόλι και πιέζει ακόμη πιο φορτικά να τον… απελευθερώσουν. Οι “πράσινοι” πάντως μέχρι πρότινος ήθελαν κι αντάλλαγμα. Τώρα δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τακτική ή ακόμη πιο … ιντριγκαδόρικο αν προσφέρουν τον Λοντίγκιν στα ανταλλάγματα για Μανδά (μια εικασία κάνουμε). 

Χρήστος Μανδάς/2: Ο ΠΑΟ, λοιπόν, έχει μπει δυνατά στην διεκδίκηση του, με τον Κορυδαλιώτη κίπερ να αρέσει τόσο στον κόουτς Γιοβάνοβιτς, όσο και στον αθλητικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου. Αντικειμενικά ο Μανδάς και λόγω στυλ θα ήταν ο ιδανικός διάδοχος του Μπρινιόλι, αν κάποια στιγμή ο Ιταλός γύριζε στην πατρίδα του. Πάντως και με τις περσινές εμφανίσεις του με την φανέλα του ΟΦΗ, ο Μανδάς απέδειξε πως μπορεί να είναι ακρως ανταγωνιστικός στον Μπρινιόλι, με ότι αυτό συνεπάγεται εφόσον συνυπάρξουν οι δυο καλύτεροι τερματοφύλακες της περσινής σεζόν (με βάση τα statistics).

Στο δια ταύτα : ο Μανδάς έχει μεγάλο… φαν κλαμπ στον Παναθηναϊκό, τον πιστεύουν πολύ για μελλοντικό τους βασικό τερματοφύλακα και προφανώς δεν θέλουν να τον …χάσουν “αφήνοντας” την Κοπεγχάγη να τον ντιλάρει. Για αυτό έκαναν κίνηση κι ας μην έχουν … σήμερα πρόβλημα στον “άσο”!!

  Αυτοκτονία της Νάπολι στο 90+2’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Όργια” 67,5 εκατ. η Μαρσέιγ – Παικταράδες από Ατλέτικο και Ομπαμεγιάνγκ – Μεταγραφή-σοκ 17 “μυρίων”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: