Δεν πήγε καλά αυτό! Στην Κ19 της ομάδας που ανήκει πρώην ξένος παίκτης του ΠΑΟΚ


Δεν πήγε καλά αυτό! Στην Κ19 της ομάδας που ανήκει πρώην ξένος παίκτης του ΠΑΟΚ



Πολύ άσχημη εξέλιξη για ποδοσφαιριστή που στο πρόσφατο παρελθόν πέρασε από τον Δικέφαλο του Βορρά μιας και πλέον αγωνίζεται στην Κ19 της ομάδας του βρίσκεται σήμερα.

Λούκας Τέιλορ: Συνέντευξη παραχώρησε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ όπου αγωνίζεται πλέον στην Κ19 της Σαχτάρ σημειώνοντας ότι ανήκει πλήρως στους Ουκρανούς και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Δεν είμαι στον ΠΑΟΚ. Μετά την περσινή σεζόν ως δανεικός, η Σαχτάρ έπρεπε να με αγοράσει από τον ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου, είμαι τώρα πλήρως παίκτης της Σαχτάρ. Δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει στη συνέχεια. Έχω συμβόλαιο με τη Σαχτάρ για τα επόμενα τρία χρόνια. Δεν έφυγα από τη Σαχτάρ, είμαι παίκτης του συλλόγου, αλλά δεν θέλουν να με χρησιμοποιήσουν».

Για την πορεία του πέρσι στην ουκρανική ομάδα και για το μέλλον του τόνισε: «Μετά την υπογραφή του Γκοτσολεϊσβίλι ο σύλλογος είπε ότι δεν με υπολόγιζε, γιατί θα έδινε περισσότερα λεπτά στον νεότερο παίκτη. Αλλά ήθελα να μείνω για να γίνω πρωταθλητής. Τώρα προπονούμαι με την U-19 μέχρι να καταλήξουμε σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου».

  Το... φωνάζει παίκτης του Ολυμπιακού: "Να πάμε τελικό..."

Όσο για το αν παρακολουθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός απέκλεισε την Ντνίπρο: «Δεν ξέρω, τον τελευταίο καιρό δεν παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Αλλά ήλπιζα πραγματικά ότι η Ντνίπρο θα πήγαινε παραπέρα. Θα ήταν καλό τόσο για το ουκρανικό ποδόσφαιρο όσο και για την ίδια την Ουκρανία να έχει μία ακόμη ομάδα στο Champions League», είπε ο Λούκας Τέιλορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεινός γκολτζής στον Ολυμπιακό! Από αριστερό μπακ και Β΄ Εθνική… παρτενέρ του Λαβέτσι – Αδικία στο Μουντιάλ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: