Φιλική ματσάρα με 4 γκολ – Χορταστική ισοπαλία για Ατρόμητο και ΟΦΗ (Highlights)


Φιλική ματσάρα με 4 γκολ – Χορταστική ισοπαλία για Ατρόμητο και ΟΦΗ (Highlights)



Ατρόμητος και ΟΦΗ έμειναν στο 2-2 σε φιλική μεταξύ τους αναμέτρηση, που διεξήχθη στο γήπεδο της Καλλιθέας στο Ελ Πάσο.

Ατρόμητος και ΟΦΗ έμειναν στο 2-2, σε φιλική μεταξύ τους αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας, λόγω έργων στο γήπεδο του Περιστερίου.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, με εκείνη του Βάλντας Νταμπράουσκας να ανεβαίνει στο δεύτερο. Ο Γιουμπιτάνα μόλις στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο σουτ, με τον Ρομπάιγ δυο λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0 για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες πατούσαν καλύτερα και ήταν πιο απειλητικοί, φτιάχνοντας φάσεις και για τρίτο τέρμα, ωστόσο δεν το βρήκαν.

Κάπως έτσι, ο Μπιφουμά στο 41ο λεπτό μείωσε σε 2-1 για τον ΟΦΗ, με το σκορ να μένει ως έχει ως την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ισορρόπησε, με τον ρυθμό να πέφτει λίγο σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο λόγω και των αρκετών αλλαγών. Τελικά, οι Κρητικοί κατάφεραν να βρουν για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Νέιρα να σκοράρει στο 81ο λεπτό με υπέροχο πλασέ και να ισοφαρίζει. Με το 2-2 να παραμένει ως το φινάλε της σεζόν.

Ο Ατρόμητος έμεινε για ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι αήττητος, ενώ ο ΟΦΗ μετά από τρεις σερί ήττες στην Ολλανδία, κατάφερε τουλάχιστον να πάρει την ισοπαλία. Να σημειωθεί πως από πλευράς Περιστεριωτών αγωνίστηκαν τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Ντιρκς, Ιμερέκοφ, Αντζιέλσκι, ενώ από αυτή των Κρητικών έπαιξε ο Γκαγιέγος.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Λάρσον, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Τοράλ, Ριέρα, Μπιφουμά, Φελίπε

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Φριτζόνσον, Ρομπάιγ, Βέργος, Γιουμπιτάνα

  "Φρέσκο" ρεπορτάζ Ζέρβα για Πετρούσεφ

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: