Οριστικό: "Έκλεισε" χάφαρο για 2+1 χρόνια ο ΠΑΟΚ, έρχεται Θεσσαλονίκη – Προσπάθεια να μπει με Χάιντουκ!


Οριστικό: “Έκλεισε” χάφαρο για 2+1 χρόνια ο ΠΑΟΚ, έρχεται Θεσσαλονίκη – Προσπάθεια να μπει με Χάιντουκ!



Στην Ελλάδα αναμένεται σήμερα (6/8) ο ποδοσφαιριστής για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά της μετακίνησής του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Τα χέρια με τον Μάγκομεντ Οζντόεφ έδωσε οριστικά ο ΠΑΟΚ και φέρνει τον Ρώσο χαφ στην Θεσσαλονίκη εντός της σημερινής ημέρας!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Δικέφαλος του Βορρά ρύθμισε το θέμα με την βίζα του 30χρονου άσου και πλέον θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2+1 χρόνων.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν προσπάθεια να δηλώσουν τον Οζντόεφ για τα παιχνίδια με τη Χάιντουκ Σπλιτ, ώστε να είναι διαθέσιμος τουλάχιστον στο δεύτερο, στην Τούμπα (17/08, 20:30), αφού είναι εξαιρετικά δύσκολο να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την πρώτη αναμέτρηση στο “Πόλιουντ”.

 

Ο Οζντόεφ έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και ένα Σούπερ καπ Ρωσίας με τη Ζενίτ και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ήταν παίκτης της τουρκικής Καραγκιουμρούκ μετρώντας 34 συμμετοχές, με πέντε γκολ και έξι ασίστ σε 2.786′ λεπτά συμμετοχής.

  Θα… κουνήσει οριστικά σεντόνι η Αταλάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλέον, οι “ασπρόμαυροι” στρέφουν την προσοχή τους σε περαιτέρω ενίσχυση στην μεσαία γραμμή, με τα ονόματα των Καρασκάλ και Μαξίμοβιτς να απασχολούν, ειδικά αν ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποχωρήσει για τη Ναντ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τελειώνει” προπονητής μεγάλης ομάδας μετά τα προκριματικά – Μεγάλη αναταραχή, “πρόβλημα” με τον πρόεδρο!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: