Τον ήθελε ο Γιοβάνοβιτς, τον έφερε ο Λουτσέσκου – Συμφωνία ΠΑΟΚ με top όνομα – 8 εκατομμυριούχοι στην ΑΕΚ!


Τον ήθελε ο Γιοβάνοβιτς, τον έφερε ο Λουτσέσκου – Συμφωνία ΠΑΟΚ με top όνομα – 8 εκατομμυριούχοι στην ΑΕΚ!



Τα τρελά χρήματα στην Ένωση και το διπλό deal στην Τούμπα. Ποιος είναι ο κορυφαίος χαφ που αναμένεται να ακολουθήσει στην Θεσσαλονίκη τον Οζντόεφ και το μπάτζετ των Κιτρινόμαυρων που εκτοξεύτηκε την φετινή σεζόν…

ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ/ΝΤΑΓΚΛΑΣ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ: Η άφιξη του Σέρβου μέσου στην Τούμπα, θα σηματοδοτήσει την πώληση του Βραζιλιάνου στην Νάντ! Σχεδόν de facto λέει η πιάτσα agents αυτό. Τι ξέρει η στήλη; Πως ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ κι αν δεν είχαν πέσει πάνω στον ιδιόρρυθμο πρόεδρο της Χετάφε θα ήταν από… χθες παίκτης του “δικεφάλου”. Όπως και ο Ντάγκλας Αγκούστο φέρεται να έχει συμφωνήσει για 4ετές συμβόλαιο με την Νάντ και περιμένει την τελική απόφαση του Σαββίδη στο γαλλικό (και όχι μόνο) πρέσινγκ. Δηλαδή δυο χαφ που ο ένας προορίζεται να αντικαταστήσει τον άλλον ενώ και οι δυο τα έχουν βρει με τις ομάδες που θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους…

  Εφιάλτης του Αλαφούζου ο Λουτσέσκου

ΑΕΚ/ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ: Τον Μάιο ήταν μόλις τρείς, αρχές Αυγούστου έγιναν επτά και πιθανότατα αρχές Σεπτέμβρη να φτάσουν τους οκτώ. Μιλάμε για τα συμβόλαια στη ΑΕΚ που είναι του εκατομμυρίου και πάνω. Στους Βίντα/Τσούμπερ/Γιόνσον ,λοιπόν, προστέθηκαν οι Πόνσε, Λιβάι Γκαρσία, Πιζάρο και Πινέδα ενώ… έρχεται και ο στόπερ! Για ΑΕΚ όλη αυτή η… μεγαλοπρεποσύνη και ευρωστία είναι μοναδική και είναι λογικό ο κόσμος της να είναι μια διαρκής… μεθυσμένη πολιτεία.

ΟΖΝΤΟΕΦ: Είναι μια μεταγραφή 110% επιλογής Λουτσέσκου, ο πρώτος Ρώσος ποδοσφαιριστής επι εποχής Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, ένας χαφ με νούμερα σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, ένας μαχητής αλλά και μια προσωπικότητα επιπέδου… Μαουρίτσιο. Ο Οζντόεφ ήταν βασικός στην Ζενίτ αλλά αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του θέλοντας να φύγει εκτός Ρωσίας. Τον ήθελε και τον πάλεψε το περασμένο καλοκαίρι πολύ ο Γιοβάνοβιτς για τον Παναθηναϊκό αλλά τον… κέρδισε ο κόουτς Πίρλο και πήγε έτσι στην Τουρκία παρότι περίμενε να πάει στην Serie A. Όπως και τώρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ο καταλύτης για να πειστεί και να έρθει ο Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα με λιγότερα χρήματα από όσα καθάριζε στην Τουρκία ή όσα του πρόσφεραν δυο μεγάλες ρωσικές ομάδες για να τον… επαναπατρισθούν.

  Ίσως επιστρέψουν στο Game 6 οι Γιάννης και Λίλαρντ

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με κόκκινη φανέλα Σλούκα στην παραλία: “Από μικρό παιδί Ολυμπιακός, τώρα… θα γίνω Παναθηναϊκός”! (ΦΩΤΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: