Πρώτο ματς Κροατία, ρεβάνς στην "OPAP Arena" – Τι λένε τα ρεπορτάζ μετά την αναβολή – Δεν γίνεται η πρεμιέρα με Παναιτωλικό!


Πρώτο ματς Κροατία, ρεβάνς στην “OPAP Arena” – Τι λένε τα ρεπορτάζ μετά την αναβολή – Δεν γίνεται η πρεμιέρα με Παναιτωλικό!



Νεότερες πληροφορίες για το πότε θα γίνουν οι αναμετρήσεις της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μετά την αποψινή αναβολή λόγω του θανάτου ενός φίλου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

“Βομβαρδισμός” εξελίξεων μετά την χθεσινή δολοφονική επίθεση των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που στοίχισε τη ζωή στον φίλο της ΑΕΚ, Μιχάλη, έξω από την “OPAP Arena”.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έπειτα από την σημερινή αναβολή, υπάρχει η σκέψη να γίνει το πρώτο ματς κανονικά στις 15 Αυγούστου στο Ζάγκρεμπ και η ρεβάνς που ήταν προγραμματισμένη για απόψε, να πάει για 18 ή 19 Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κάτι που φυσικά σημαίνει ότι, αν γίνει το παιχνίδι εκείνη την ημερομηνία, τότε υποχρεωτικά θα αναβληθεί η πρεμιέρα της ΑΕΚ στη Super League, κόντρα στον Παναιτωλικό.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικά λάθη πριν τη δολοφονία του 22χρονου ΑΕΚτζή – Πώς ξέφυγαν από την Αστυνομία οι Κροάτες (pics-vids)

 


Πηγή
  Η βαθύπλουτη που ονειρεύεται Μόντριτς, Ικάρντι και Βάρντι!
 

Διαβάστε επίσης: