Πάνω από το τηλέφωνο ο Γιαννακόπουλος, έδωσε… ρέστα με την πρόταση – Έρχονται ευχάριστα από NBA!


Πάνω από το τηλέφωνο ο Γιαννακόπουλος, έδωσε… ρέστα με την πρόταση – Έρχονται ευχάριστα από NBA!



Μεγάλη αγωνία στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης σχετικά με την τελευταία μεταγραφή του Τριφυλλιού. Οι Πράσινοι πλέον είναι αισιόδοξοι, πως μέχρι 15.8 θα μπορούν να ανακοινώσουν μία ακόμα τεράστια μεταγραφή.

Η Εθνική έχασε πριν από λίγο από την Σερβία με 71-64, αλλά οι εντυπώσεις, που αφήνει μέχρι τώρα, είναι θετικές. Στο ΟΑΚΑ ήταν μεταξύ άλλων και αρκετοί άνθρωποι του Παναθηναϊκού με διάφορους φιλάθλους να σχολιάζουν τις μεταγραφές και να ρωτάνε αν θα γίνει μία ακόμη.

Αν δηλαδή θα αποκτηθεί και ο Μίχαϊλιουκ. Η απορία του κόσμου δεν θα αργήσει να λυθεί καθώς εκτιμάται ότι μέχρι τις 15 Αυγούστου θα υπάρχει απάντηση. Είτε θετική, είτε αρνητική.

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ότι ο Ουκρανός γκαρντ θα έρθει στην Ευρώπη και θα φορέσει την «πράσινη» φανέλα. Και στηρίζουν την αισιοδοξία τους στην εξαιρετική προσέγγιση, που του έχουν κάνει, στην πολύ μεγάλη τους πρόταση, αλλά και στα δεδομένα, που υπάρχουν στο ΝΒΑ για τον 26χρονο γκαρντ. Ότι, δηλαδή, δεν υπάρχουν πολλές κενές θέσεις και κυρίως είναι δύσκολο να βρει ο Ουκρανός την πρόταση, που θέλει: και τα χρήματα να είναι πολύ καλά και ο χρόνος συμμετοχής να είναι αρκετός.

Οι Μπόστον Σέλτικς είναι η μοναδική ομάδα, που κάτι του έχει πει, αλλά τίποτα παραπάνω και τίποτα εντυπωσιακό.

Αν, λοιπόν, δεν υπάρξει κάτι συνταρακτικό τις αμέσως επόμενες μέρες, το πιο πιθανό είναι ο πρώην παίκτης των Χόρνετς να αποδεχθεί την πρόταση του εξάστερου. Εκτός αν αποφασίσει την τελευταία στιγμή να παρατείνει την υπομονή του και να θελήσει να περιμένει ακόμη περισσότερο το κάτι πολύ καλό από το ΝΒΑ.

  Αποκάλυψη Ρότσα: Εκεί είπα στον Ιωαννίδη να πάρει μεταγραφή

Είναι άλλωστε ένας παίκτης, που βρίσκεται χρόνια στην Αμερική, βρίσκεται χρόνια στο ΝΒΑ και συν τοις άλλοις πήγε και σε αμερικάνικο κολλέγιο, το Κάνσας.

Ο Παναθηναϊκός τον θέλει πολύ, αλλά παράλληλα δεν αγχώνεται καθώς έχει την σίγουρη εναλλακτική λύση του Γκριγκόνις, ενώ  όλο και κάτι μπορεί να προκύψει στη συνέχεια. Είτε κανένας Φοντέκιο, είτε κάποιο άλλο πολύ μεγάλο όνομα, που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι πάνω από το τηλέφωνο του, ώστε να πάρει το ναι του Μίχαϊλιουκ και να βάλει έτσι το κερασάκι στην τρομερή τούρτα, που έχει φτιάξει φέτος.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Γιαννακόπουλου μετά την δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ – “Ταράζει τα νερά” η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: