Συνεχίζει να προκαλεί ο δικηγόρος των οπαδών της Ντιναμό – "Αποβράσματα, θα κλαίει η μάνα κάποιου άλλου"!


Συνεχίζει να προκαλεί ο δικηγόρος των οπαδών της Ντιναμό – "Αποβράσματα, θα κλαίει η μάνα κάποιου άλλου"!



Καμία ντροπή, καμία ανοχή. Έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο οι Κροάτες…

Ο δικηγόρος των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Νταβορίν Κάρατσιτς, συνεχίζει να προκαλεί με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλώντας τους φίλους της ΑΕΚ «αρουραίους» και «αποβράσματα».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Λαμβάνοντας υπόψη τα διάφορα ηλίθια συμπεράσματα που μπορεί κανείς να βρει στο Διαδίκτυο, θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα. Δεν δικαιολόγησα καμία δολοφονία, ούτε χαίρομαι με τον θάνατο κανενός. Ωστόσο, θα πρέπει να επισημανθούν ορισμένα γεγονότα. Οι οπαδοί της ΑΕΚ φωνάζουν εδώ και μέρες τους Bad Blue Boys και τους προτρέπουν να έρθουν στην Αθήνα αν έχουν τα κότσια. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι αυτοί που τους αρέσουν τα μαχαίρια και που τους αρέσει να μαχαιρώνουν.

Φαίνεται ότι ο οπαδός της ΑΕΚ που έχασε τη ζωή του χρησιμοποιούσε μαχαίρι με σκοπό να μαχαιρώσει κάποιον οπαδό της Ντιναμό ή του Παναθηναϊκού που ήταν μαζί με τους οπαδούς της Ντιναμό. Δεν μαχαιρώθηκε στο λαιμό, στο στήθος, στην κοιλιά ή σε κάποιο άλλο σημείο που στοχεύει κανείς αν θέλει να τραυματίσει κάποιον, αλλά προφανώς τιμωρήθηκε για τη χρήση μαχαιριού και κόπηκε στο χέρι, μόνο που η κακή μοίρα επενέβη και χτυπήθηκε στην αρτηρία και πέθανε.

  Παναθηναϊκός: Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου για τη νίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι απίστευτο ότι κανείς δεν αναφέρει τους οπαδούς της ΑΕΚ που ξεκίνησαν με μαχαίρια και τραυμάτισαν αρκετούς οπαδούς της Ντιναμό με μαχαίρια. Ήμουν πάντα κατά της χρήσης μαχαιριών και έλεγα ότι αν κάποιος πρέπει να παλέψει, ας παλέψει με τις γροθιές του. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μαχαίρι ή ρόπαλο ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο στη ζωή μου. Και ναι, επιμένω στη δήλωση, όσοι λένε ψέματα με μαχαίρι σκοτώνονται και παραλίγο να σκοτωθεί ένας οπαδός της Ντιναμό αντί για τον οπαδό της ΑΕΚ που πέθανε.

Είναι εξαιρετικά υποκριτικό ότι αυτοί που ετοίμασαν τα μαχαίρια για να μαχαιρώσουν τους οπαδούς της Ντιναμό, τώρα γκρινιάζουν και κλαψουρίζουν για το μαχαίρι. Χαιρετίσματα στους ηλίθιους από τη σύνταξη της Kurir που έγραψαν για μένα, αλλά επειδή είναι καθυστερημένοι που βλέπουν μόνο αυτό που θέλουν να δουν, ακόμα και με υγιή μάτια, δεν θα δουν την αλήθεια. Αν και αυτό το τραγικό γεγονός συμβάλλει στο να μην χρησιμοποιούνται στο μέλλον μαχαίρια σε καμία περίπτωση, κάθε κακό είναι για καλό.

Την ίδια στιγμή, κανείς δεν βλέπει το σωρό από απειλές θανάτου που μου στέλνoυν αυτά τααναρχοαριστερά αποβράσματα, που μαχαιρώνουν κάποιον σε κάθε παιχνίδι. Δεν θα καταγγείλω τις απειλές γιατί είμαι πεπεισμένος ότι τα κατασταλτικά όργανα το διαβάζουν αυτό, οπότε αν δεν αποφασίσουν μόνοι τους τι θα κάνουν, κάθε καταγγελία είναι μάταιη. Ωστόσο, στα αποβράσματα που με απειλούν, το μόνο που μπορώ να πω είναι να το σκεφτούν καλά, για να μην κλαίει η μάνα κάποιου άλλου. Αν κάποιοςμου επιτεθεί με τέτοιες προθέσεις, ένα σταυρωμένο καρπούζι θα είναι μια έννοια ομοιογένειας σε σχέση με τα σώματα των επιτιθέμενων».

«Οι αρουραίοι της ΑΕΚ»

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Μπορώ να δω ότι είμαι δημοφιλής, επειδή το προφίλ μου είναι γεμάτο από διάφορους άθλιους φιλάθλους της ΑΕΚ που με απειλούν με θάνατο. Ένα κάθαρμα για το οποίο το μαχαίρωμα είναι φυσιολογικό και που τώρα υποκριτικά κλαψουρίζει επειδή απέτυχε να κάνει αυτό που σχεδίαζε.

  «Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει παίκτη από το αλβανικό πρωτάθλημα»

Έχετε πει διάφορα πράγματα και εγώ απλά μαζεύω ονόματα. Αν σκοπεύεις να κάνεις αυτό που λες, κάνε γρήγορα γιατί αν δεν τα καταφέρεις με την πρώτη φορά, θα υπάρχει συλλογή στον τοίχο μου.

Τι είναι αυτό; Οι φίλοι που θα έρθουν στο σπίτι μου θα εκπλαγούν. Οι αρουραίοι της ΑΕΚ θα με σκότωναν επειδή είπα δημόσια ότι είναι σκουπίδια; Τι νομίζεις ότι θα μπορούσα να κάνω στους αρουραίους που με απειλούν με θάνατο μόνο και μόνο επειδή εκφράζω τη γνώμη μου».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: