"Πάγωσαν" και στον Ολυμπιακό με την απάντηση Μονακό σε Τζέιμς – Βεττάκης: "Οι 4 λόγοι που το αποκλείω"!


“Πάγωσαν” και στον Ολυμπιακό με την απάντηση Μονακό σε Τζέιμς – Βεττάκης: “Οι 4 λόγοι που το αποκλείω”!



Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου σχετικά με την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, αλλά και ωρών, για το μέλλον του Αμερικανού.

Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα του μπασκετικού Ολυμπιακού είναι ο Μάικ Τζέιμς τις τελευταίες ημέρες, παρότι η ΚΑΕ είχε διαψεύσει ότι ασχολείται με την περίπτωσή του και πιο συγκεκριμένα με παίκτες που έχουν συμβόλαιο.

Ωστόσο, το απόγευμα στον ελληνικό και στον ευρωπαϊκό Τύπο, κυκλοφόρησε η πληροφορία πως ο άσος της Μονακό δεν θα γυρίσει στη Γαλλία και ότι ήδη ξεκίνησε συζητήσεις με την ομάδα για να μείνει ελεύθερος και να πάρει μεταγραφή σε άλλον σύλλογο, Ολυμπιακό ή Παρτιζάν!

Ο Σωτήρης Βεττάκης ωστόσο, με ποστάρισμά του στο twitter διέψευσε πως η Μονακό είναι πρόθυμη να τον αφήσει ελεύθερο, σε σχετική ερώτηση του εκπροσώπου του παίκτη ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μάλιστα έκανε την πρόβλεψή του, ότι η μετακίνησή του στο Λιμάνι, τη δεδομένη στιγμή, είναι εξαιρετικά δύσκολη.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Κολωτούμπα” Μάικ Τζέιμς, έπεισαν τον Μπαρτζώκα οι Αγγελόπουλοι – “Πρόβλημα” για Ολυμπιακό ο Λόιντ!



Ιδού τι έγραψε:

  Ο Παναθηναϊκός νικάει τον… Παπαλουκά!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: