Aτάκα Τσακίρη για ΑΕΚ: "Δεν ξέρω τι άλλο περιμένει η UEFA για να αποφασίσει…"!


Aτάκα Τσακίρη για ΑΕΚ: "Δεν ξέρω τι άλλο περιμένει η UEFA για να αποφασίσει…"!



Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας για το πρώτο παιχνίδι στην Κροατία, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν νομίζω να υπάρξει κάτι όσον αφορά τη διεξαγωγή των δύο αγώνων από την UEFA, η οποία θα είναι σε επαφή με τις Αρχές στις δύο χώρες. Η UEFA παρακολουθεί τις εξελίξεις και ανάλογα με τα δεδομένα, θα λάβει τις περαιτέρω αποφάσεις της. Δεν ξέρω, από τη μεριά μου, τι άλλο πρέπει να γίνει για να αποφασίσει να λάβει μέτρα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η προετοιμασία, εντωμεταξύ, συνεχίζεται κανονικά, με στόχο η ομάδα να πάει στο Ζάγκρεμπ και να παίξει την Τρίτη με την Ντινάμο. Θα έπρεπε σήμερα-αύριο να ξέρουμε περισσότερα για τη διεξαγωγή του αγώνα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνει με κόσμο στο Ζάγκρεμπ και εδώ να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Είναι πολύ λογικό η UEFA και η Ντινάμο να ζητήσουν επιπλέον μέτρα ασφάλειας για τη μεταφορά των Κροατών στο γήπεδο», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Είχαν δύο διμοιρίες στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την προπόνηση της Ντινάμο, οι οποίες αν είχαν αντικατασταθεί δεν πιστεύω ότι θα είχε γίνει κάτι. Οι ίδιοι αστυνομικοί χαρακτηρίζουν ως το μεγαλύτερο φιάσκο τη συγκεκριμένη κατάσταση και θα πρέπει να κάτσουν ενώπιον της δικαιοσύνης οι υπεύθυνοι που δεν έδρασαν όπως έπρεπε σε αυτό το ζήτημα».

  "Κροτίδα" για τους παίκτες μεγάλης ομάδας!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: