Αποκάλυψη Νικολογιάννη: "Κρίσιμο το πρώτο 20λεπτο για τον Παναθηναϊκό – Να αποφύγει το παραμικρό λάθος"!


Αποκάλυψη Νικολογιάννη: "Κρίσιμο το πρώτο 20λεπτο για τον Παναθηναϊκό – Να αποφύγει το παραμικρό λάθος"!



Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει της ρεβάνς με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα πάρα-πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Γαλλία, παρότι κέρδισε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Το απόλυτο φαβορί, για εμένα, είναι η Μαρσέιγ, η οποία είναι μία ομάδα που διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Η ποιότητα σε ένα ματς μπορεί να μην φανεί, σε δύο όμως μπορεί να βγει. Είναι κρίσιμο το πρώτο 20λεπτο. Πρέπει να μπει καλά ο Παναθηναϊκός, κάτι που θα την βοηθήσει να πάρει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Επειδή έχει κερδίσει με ένα γκολ, μπορεί να δεχθεί ένα γκολ στο 85’ και να πάει παράταση το ματς. Πρέπει να μπει συγκεντρωμένος 100%, για να αποφύγει το παραμικρό λάθος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στο προχθεσινό ματς, υπάρχει μία φάση, που έχει γίνει λάθος, και παραλίγο να το πληρώσει με τον Ομπαμεγιάνγκ, επειδή δεν έβαλε καλά το σώμα του στο σουτ. Για αυτό λέω ότι πρέπει να μπει καλά η ομάδα, πρέπει να μπει στο γήπεδο και να έχει αυτός την μπάλα στην κατοχή του. Η Μαρσέιγ θα μπει με ορμή και πρέπει να την σπάσει, να πρεσάρει όπως πρέσαρε στο πρώτο ματς και να έχει εκείνος στην κατοχή του την μπάλα. Η Μαρσέιγ θα έχει δύο επίσημα ματς στα πόδια της, με τη Ρεμς είναι το 2ο, και ο Μαρθελίνο θα είναι πιο καλά διαβασμένος για τον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Ο Μαρθελίνο και η Μαρσέιγ πίστεψαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που φάνηκε στη ρεβάνς με την Ντνίπρο. Όμως αυτό δεν ήταν αλήθεια, αφού είχε περάσει από το πρώτο ματς στη Σλοβακία, όμως τώρα ο προπονητής της Μαρσέιγ θα είναι καλύτερα διαβασμένος. Για να μπορέσει να πάρει ο Παναθηναϊκός να κάνει την υπέρβαση, θα πρέπει να κάνει ένα ανάλογο παιχνίδι στο Βελοντρόμ και σε κάθε περίπτωση, να σκοράρει σε όσες ευκαιρίες του παρουσιαστούν. Αν δεν βάλει γκολ, θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει, αλλά μακάρι να συμβεί… Θα είναι προσεκτικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

  Ολυμπιακός: Η 11αδα του Μεντιλίμπαρ και η... κατάρα 35 ετών!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: