Με χειρονομία στην εξέδρα των BBB πανηγύρισε ο Γαλανόπουλος το γκολ της ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)


Με χειρονομία στην εξέδρα των BBB πανηγύρισε ο Γαλανόπουλος το γκολ της ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)



Πώς εξήγησε ο ίδιος για την αντίδρασή του στο Ζάγκρεμπ. Ελάχιστοι πρόσεξαν μέσα στον… χαμό που γινόταν στο 90ο λεπτό, τι έκανε ο Έλληνας άσος μετά το υπέροχο τέρμα που σημείωσε.

Η ΑΕΚ πέτυχε μεγάλη ανατροπή μέσα στο Ζάγκρεμπ με 2-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η στιγμή που ξεχώρισε στο ματς ήταν ο πανηγυρισμός του Κώστα Γαλανόπουλου.

Ο Έλληνας άσος μόλις πέτυχε το δεύτερο γκολ της Ένωσης, έβγαλε το περιβραχιόνιο και το έδειξε προς την εξέδρα των Blue Bad Boys που εμπλέκονται άμεσα στη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια που στοίχισε τη ζωή στον 29χρονο, Μιχάλη Κατσούρη.

Δείτε τη φωτογραφία: 

 

«Δεν πανηγύρισα έτσι για να προκαλέσω τον αντίπαλο, ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω»

Ο Γαλανόπουλος μπήκε ως αλλαγή στη μάχη με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ νωρίς από τον Αλμέιδα και ήταν εξαιρετικός. Στο φινάλε μάλιστα σκόραρε για να κάνει το 1-2 και ο πανηγυρισμός του ήταν αφιερωμένος στον αδικαχμένο οπαδό της Ένωσης, Μιχάλη Κατσούρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γαλανόπουλος στην Cosmote TV:

  Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: Η ενέργεια του ΜακΚίσικ (video)

«Θα εστιάσω μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στην άκρη για δικούς μου λόγους. Δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία. Δεν έχει όμως τελειώσει κάτι, έχουμε και δεύτερο παιχνίδι».

Για το πρώτο ημίχρονο και τι άλλαξε στο δεύτερο;

«Δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από δικαιολογίες. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε για διάφορους λόγους. Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια με τον προπονητή στο ημίχρονο και αλλάξαμε κάποιες λεπτομέρειες».

Για τον πανηγυρισμό του που σήκωσε το μαύρο περιβραχιόνιο στον αέρα;

«Είχα ένα προαίσθημα πως αν παίξω θα βάλω γκολ. Δεν ήξερα πως θα πανηγυρίσω. Δεν το έκανα για να προκαλέσω τον αντίπαλο. Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω».

Για το τι τους είπε ο Αλμέιδα;

«Ότι είναι ικανοποιημένος από το χαρακτήρα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πως δεν έχει τελειώσει τίποτα, όπως είπε κι εγώ».

Ένα μήνυμα στον κόσμο για το ματς του Σαββάτου;

  "Κηδεία" ΠΑΣ σε Κηφισιά- Την πήρε μαζί του στη Superleague 2

«Με τον κόσμο στο πλευρό μας είμαστε ανίκητοι. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Να αφήσουμε τα πάντα απ’ έξω γιατί μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ».

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: