Ατάκα Τσορμπατζόγλου: "Το αποτέλεσμα με Χάιντουκ θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ"


Ατάκα Τσορμπατζόγλου: "Το αποτέλεσμα με Χάιντουκ θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ"



Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ξεκαθάρισε ότι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ θα κριθούν από το αν θα προκριθεί ή όχι απέναντι στη Χάιντουκ και άφησε ανοιχτές δυο θέσεις μόνο για την 11αδα.

Εκ του… αποτελέσματος με τη Χάιντουκ θα δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, όπως μετέφερε χαρακτηριστικά στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Πέμπτη βράδυ παίζει ο ΠΑΟΚ, περνάει, δεν περνάει αυτό κρίνει και τις επόμενες κινήσεις. Καλό, κακό, σωστό, λάθος, αυτό είναι που θα κρίνει τις εξελίξεις. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει και άλλες περιπτώσεις πλην του Μαξίμοβιτς. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν διαψεύδεται του Αντόνιο, αυτή είναι η απόφαση του Σαββίδη. Είναι απρόβλεπτος ο Σαββίδης, δεν το αποκλείω ακόμα κι αν δεν περάσει ο ΠΑΟΚ, την Παρασκευή να κάνει το μπαμ με μια κίνηση», είπε μεταξύ άλλων.
Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» προετοιμάζεται καλά και πλήρης για τη ρεβάνς με την Χάιντουκ που αποκτάει ακόμα πιο μεγάλη σημασία, πλέον.

Ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι τα ερωτηματικά για την 11άδα του ΠΑΟΚ είναι ο Σαμάτα και ο παρτενέρ του Τσιγγάρα στο κέντρο.

Ακούστε το ηχητικό:

  Ένα συναίσθημα που σε… πλημμυρίζει είναι ο ΠΑΟΚ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: