Τρομερό στοιχείο για τον ΠΑΟΚ – Γι' αυτό δεν… υπάρχει πιθανότητα να αποκλειστεί από την Χάιντουκ


Τρομερό στοιχείο για τον ΠΑΟΚ – Γι' αυτό δεν… υπάρχει πιθανότητα να αποκλειστεί από την Χάιντουκ



Όλα τα “άστρα” δείχνουν πως ο Δικέφαλος εύκολα ή δύσκολα θα αποκλείσει τους Κροάτες το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα!
 

Ο ΠΑΟΚ διατηρεί εξαιρετική προϊστορία κόντρα σε κροατικές ομάδες, καθώς δεν έχει αποκλειστεί ποτέ σε τρεις χρονιές που τις βρήκε μπροστά του.

Ο «Δικέφαλος» έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα σε ομάδες από την Κροατία, έχοντας μόλις μία ήττα στο ενεργητικό του. Όπως αναφέρει η σελίδα στο Facebook « Η Ασπρόμαυρη Βίβλος», ο ΠΑΟΚ κόντρα σε Κροατικές ομάδες έχει συνολικά τέσσερις νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα.

Την πρώτη φορά που ήρθε αντιμέτωπος με ομάδα από την Κροατία ήταν για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την οποία και είχε κερδίσει και στα δύο ματς με 1-0. Την δεύτερη φορά ήταν για τη 2η Προκριματική Φάση του Europa League κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Αν και έχασε στην Κροατία με 1-2, στον επαναληπτικό στην τούμπα επικράτησε με 6-0.

  Απίστευτο αυτό που έκαναν οι οπαδοί της Μίλαν

Τρίτη και τελευταία χρονιά μέχρι σήμερα που βρέθηκε αντιμέτωπος με ομάδα της Κροατίας, ήταν το 2021, στα Play-Offs του Europa Conference League κόντρα στη Ριέκα όπου είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα στην Τούμπα. Στο Rujevica της Ριέκα, κέρδισε με 0-2 και μπήκε στους ομίλους, για να φτάσει αργότερα ως τους “8” του Conference League.

Πηγή: metrosport.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: