"Τρόμαξαν" στη Χάιντουκ με τον Κωνσταντέλια


"Τρόμαξαν" στη Χάιντουκ με τον Κωνσταντέλια



Από τα πόδια του «Ντέλια» ξεκίνησαν οι βασικές επιθετικές προσπάθειες, όμως το γκολ – δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ – δεν ήρθε.

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια στο Ισραήλ με αντίπαλο την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και στο Σπλιτ με αντίπαλο την Χάϊντουκ (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο της πρόσφατης αναμέτρησης), «τρόμαξαν» τους εκπροσώπους της Κροατικής ομάδας. Κυρίως διότι αντιλήφθηκαν πως ο υπ’ αριθμόν ένας κίνδυνος για την Χάϊντουκ, είναι ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ.

Στην Ιερουσαλήμ στο μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε, έφερε τα «πάνω – κάτω» με την απόδοσή του. Πέτυχε ένα γκολ, δικαιωματικά του ανήκει και το τρίτο του ΠΑΟΚ μετά την….μουντιαλική ενέργειά που έκανε και επί της ουσίας έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» της νίκης – πρόκρισης του Δικεφάλου. Τις προάλλες στο Σπλιτ, παρά την εχθρική ατμόσφαιρα που επικράτησε, ο Κωνσταντέλιας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, επιχείρησε να κάνει την ζημιά. Δεν του «βγήκαν» κάποιες φάσεις είναι η αλήθεια, όμως όσες φορές είχε την μπάλα στα πόδια του, «έπεφταν» πάνω του, δύο και τρείς αντίπαλοι για να τον μαρκάρουν. 

  "Έχει ξεφτιλιστεί ο θεσμός του Κυπέλλου"

Από τα πόδια του «Ντέλια» ξεκίνησαν οι βασικές επιθετικές προσπάθειες, όμως το γκολ – δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ – δεν ήρθε. Στην Χάϊντουκ ψάχνουν το αντίδοτο για να μαρκάρουν αποτελεσματικά τον νεαρό. Ξέρουν πως η ενέργεια που δίνει στην ομάδα είναι μεγάλη, γνωρίζουν πως η δύναμη της Τούμπας, μπορεί να συμπαρασύρει όλους τους παίκτες του Δικεφάλου και να τους κάνει να αποδώσουν καλύτερα. Αυτή την στιγμή θεωρείται για τους Κροάτες, ως ο πιο επικίνδυνος παίκτης του ΠΑΟΚ εν όψει του δεύτερου αγώνα.

Πηγή: metrosport.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: