"Τρελάθηκε" ο Αλαφούζος – Πουλάει τον Ιωαννίδη με τα διπλά χρήματα που έδωσε ο Μελισσανίδης για Πινέδα!


"Τρελάθηκε" ο Αλαφούζος – Πουλάει τον Ιωαννίδη με τα διπλά χρήματα που έδωσε ο Μελισσανίδης για Πινέδα!



Η εντυπωσιακή του εμφάνιση και το γκολ στην έδρα της Μαρσέιγ, άλλαξε τα δεδομένα για τον Έλληνα άσο.

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας στέκεται στο μεγάλο άλμα που έχει κάνει ο Φώτης Ιωαννίδης, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα συζητούσε οτιδήποτε μόνο με διψήφιο αριθμό εκατ. μπροστά!

Μπήκε ως αλλαγή στα παιχνίδι με τη Μαρσέιγ και τα… άλλαξες όλα! Ο Ελληνας φορ δείχνει να κάνει συνεχώς βήματα μπροστά, ενώ αν συνεχίσει έτσι θια έρθουν προτάσεις για εκείνον, όπως στο παρελθόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sportime, η παρουσία του Φώτη Ιωαννίδη στις δύο αναμετρήσεις με τη Μαρσέιγ άλλαξε το status του σε ότι έχει να κάνει με πιθανή του πώληση από τον Παναθηναϊκό.

Το δημοσίευμα:

«Στα 23 του είναι πια στην καλύτερή του φάση. Σε σχέση με τον περασμένο Γενάρη έχει αλλάξει ο ίδιος τα δεδομένα για το status του. Μπήκε το γκολ στα στατιστικά του, οι ασίστ, η δημιουργία, το άνοιγμα χώρων. Γενικότερα έγινε πιο ουσιαστικός σε όλα.

Και φτάσαμε στις αναμετρήσεις με τη Μαρσέιγ. Σε καμία δεν ξεκίνησε βασικός. Στο πρώτο παιχνίδι δίνει την ασίστ στον Μπερνάρ. Στο δεύτερο τι να σχολιάσουμε. Στο 99’ εκτέλεσε πέναλτι στο… παραθυράκι. Και έκανε το ίδιο λίγα λεπτά αργότερα στη διαδικασία των πέναλτι για την πρόκριση. Μετράνε αυτά και μάλιστα πολύ.

  Χαμός με Αταμάν στα αποδυτήρια!

Πλέον μοιάζει untouchable. Πιθανώς να δούμε να προσπερνά και τον Σπόραρ, αν και ερχόμενος από τον πάγκο δίνει εξαιρετικές λύσεις. Η όποια συζήτηση από εδώ και πέρα πρέπει να έχει διψήφιο αριθμό εκατ. μπροστά…».

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: