Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Σκάρπα και μεταγραφές Ολυμπιακού (Audio)


Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Σκάρπα και μεταγραφές Ολυμπιακού (Audio)



Τι θα γίνει με τον Βραζιλιάνο άσο που ανακοινώθηκε και η… δουλειά για τις επόμενες προσθήκες στο Λιμάνι.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Γκουστάβο Σκάρπα από τους «ερυθρόλευκους», μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Σκάρπα ήταν η 8η μεταγραφή του και, όπως φάνηκε στα παιχνίδια του, ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη έναν παίκτη όπως ο Βραζιλιάνος για να στο δημιουργικό κομμάτι μαζί με τον Φορτούνη. Αν πάνε όλα καλά και ο Σκάρπα είναι ο παίκτης της Παλμέιρας, τότε θα δούμε πολύ ωραία πράγματα από εκείνον. Ο Σκάρπα θα δηλωθεί απόψε στη λίστα για τα δύο ματς με τη Τσουκαρίσκι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Για να προσθέσει: «Αντίθετα, μάλλον δεν προλαβαίνουν ο Μπρνιτς, ο οποίος τώρα είναι να φτάσει στην Ελλάδα, αλλά και τον Έζε. Όμως υπάρχει το παράθυρο να δηλωθούν μέχρι την επόμενη Τετάρτη. Για τον Ορτέγκα, φάνηκε ξεκάθαρα πόσο τον χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι πιέζει αφόρητα τη Βελές, για να μπορέσει να πάρει τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι προσθήκες και άλλων εξτρέμ και σέντερ φορ».

Στη συνέχεια, ενημέρωσε πως ο Γκάρι Ροντρίγκες, που έλυσε χθες το συμβόλαιό του, πάει στην Άνκαρα, ο Πέπε δανεικός στην Πάφο, και περιμένουμε τις εξελίξεις για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ακούστε τι είπε για το χθεσινό ματς στο Βέλγιο και την πρόκριση του Ολυμπιακού, ο οποίος για 13η σερί σεζόν θα παίξει σε ευρωπαϊκό όμιλο αλλά και για την αλλαγή έδρας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο που θα γίνει την άλλη Κυριακή στο Καραϊσκάκη, λόγω έργων στο Περιστέρι.


Πηγή
  Μάντζιος εν όψει ΠΑΟΚ: "Θέλουμε τη νίκη για μας, είναι θέμα γοήτρου"
 

Διαβάστε επίσης: