Βόμβα Ποντένσε για Ολυμπιακό – "Προβλήματα με FFP η Γουλβς, παραμύθι τα 15 εκατ. – Έτσι γυρίζει Ελλάδα"!


Βόμβα Ποντένσε για Ολυμπιακό – “Προβλήματα με FFP η Γουλβς, παραμύθι τα 15 εκατ. – Έτσι γυρίζει Ελλάδα”!



Οι Άγγλοι ψάχνουν ομάδα να τον δώσουν και μάλιστα άμεσα! Ο Πορτογάλος άσος δεν θα συνεχίσει στην Premier League και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του εκτός Αγγλίας. Το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και πώς θα μπορούσε να επιστρέψει στου Ρέντη.

Ολυμπιακός – Ντάνιελ Ποντένσε: Μακριά από τη Γουλβς φαίνεται ότι βρίσκεται το μέλλον του διεθνή Πορτογάλου άσου, καθώς η αγγλική ομάδα είχε μπελάδες με το FFP και το φετινό καλοκαίρι έχει παραχωρήσει αρκετούς παίκτες.

Οι πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν ότι ήδη έχει μαζέψει 90 εκατ. ευρώ από τις πωλήσεις της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ενώ ως τιμή για την παραχώρηση του Ποντένσε έχουν οριστεί τα 15 εκατ. ευρώ.

Κάπου εδώ θα μπορούσαν να βρεθούν οι Πειραιώτες στο προσκήνιο, ως μια λύση για τον 27χρονο άσο, καθώς είναι η ομάδα που τον ανέδειξε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και του είχε δώσει την ευκαιρία για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, με τη μετακίνησή του στη Γουλβς. Με αποτέλεσμα, τώρα, η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο να υπολογίζεται στα 20 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, με δεδομένη την ανάγκη στην οποία βρίσκεται το αγγλικό κλαμπ για να συμμορφωθεί με το FFP και, φυσικά, με βάση την περσινή εικόνα του Ποντένσε, ίσως τα οικονομικά δεδομένα να είναι διαφορετικά από ο,τι τα παρουσιάζουν οι Άγγλοι και ο Πορτογάλος άσος να είναι πιο εύκολο να έρθει στην Ελλάδα από ο,τι ίσως φαίνεται τώρα.

  Λάρκιν: Απογοητευμένος με τις καλύτερες πεντάδες της Εurolea

Το sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στο Νησί, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για το θέμα.

“Δεν υπάρχουν 15 εκατ. για Ποντένσε – Δίκτυο με μάνατζερ – Έτσι μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό”

“Πέρσι ήταν διαρκώς τραυματίας, έχει χάσει την επαφή με την 11άδα. Με αυτή την έννοια δε νομίζω ότι υπάρχει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ για τον Ποντένσε. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θέλουν να τον παραχωρήσει, γιατί έχουν περιορισμένο ρόστερ. Καλό ρόστερ μεν, αλλά περιορισμένο“, ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο καλός συνάδελφος.

Στα εξτρέμ της τι έχει η Γουλβς;

“Δεν έχει εξτρέμ πλην Ποντένσε, Νέτο και Σαράμπι. Πώς θα βγει η χρονιά έτσι; 17-18 παίκτες 11άδας έχουν. Αν και έχουν και καινούργιο προπονητή και δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του”.

Προς τα τέλη Αυγούστου, με μειωμένη τιμή, δεν βλέπεις προοπτική για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση για τον Ολυμπιακό;

“Κοίταξε, το πρόβλημα στα οικονομικά της Γουλβς υπάρχει και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Η Γουλβς είναι ομάδα που βρίσκεται στο δίκτυο με συγκεκριμένους μάνατζερ, που συνδέεται με Πορτογαλία κ.λπ. Άρα δεν αποκλείεται να βρεθεί μια λύση και να έρθει στον Ολυμπιακό, όπως είχε βρεθεί λύση για να πάει στη Γουλβς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει… τζάμπα ο Ελ Αραμπί – “Μεταγραφή της σεζόν στο Μαρόκο – Υπογράφει ξανά στον… Ολυμπιακό”!


Πηγή
  ΑΕΚτζής συγκρίνει: Στάνκοβιτς vs Αθανασιάδης
 

Διαβάστε επίσης: