Aτάκα Κετσετζόγλου: ’’Μίλησαν οι αλλαγές της ΑΕΚ – Ο Γκατσίνοβιτς άλλαξε την ψυχολογία της"


Aτάκα Κετσετζόγλου: ’’Μίλησαν οι αλλαγές της ΑΕΚ – Ο Γκατσίνοβιτς άλλαξε την ψυχολογία της"



Το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου μετά την επική πρόκριση της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Champions League.

Το δικό του σχόλιο για την πρόκριση της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Champions League έκανε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχα πει την Παρασκευή ότι του Παναθηναϊκού ήταν μία επική πρόκριση, τώρα μοιάζει νορμάλ με ό,τι έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό που έγινε χθες ήταν απίστευτο. Εκτός από τα δύο γκολ, στις προχωρημένες καθυστερήσεις, υπήρξαν δύο ακόμα ευκαιρίες, για παράδειγμα με τον Μάνταλο που η μπάλα μετά το σουτ του πάει δίπλα από το δοκάρι. Η ΑΕΚ κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία ομάδα με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας ένα ρόστερ που πήρε το νταμπλ και μετράει πολύ αυτό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Λιβάκοβιτς είχε κρατήσει ζωντανή τη Ντινάμο στο παιχνίδι, το οποίο στο πρώτο μέρος ήταν για 0-0 ή για 1-1. Στο τέλος μίλησε το γήπεδο, ο… Θεός. Μίλησαν οι αλλαγές, κυρίως ο Γκατσίνοβιτς, και υπενθύμισε σε όλους ότι η ΑΕΚ μπορεί, ότι είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει κάτι η ΑΕΚ. Και ο Μάνταλος, και ο Γαλανόπουλος και φυσικά ο Αραούχο, ο οποίος βάζει το γκολ και κερδίζει το πέναλτι. Ο Γκατσίνοβιτς άλλαξε την ψυχολογία της ΑΕΚ σε εκείνο το σημείο του αγώνα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αν έμενε το 0-2, θα ήταν ένας σκληρός αποκλεισμός, αλλά πιστεύω ότι κανείς δεν θα έμενε σε αυτόν, μετά τα όσα προηγήθηκαν και την εικόνα που είχε η ΑΕΚ στα δύο ματς. Προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Θα ήθελα, επίσης, να τονίσω πως μετά το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, αν υπήρχαν καπνογόνα, μπορεί να μην γινόταν ποτέ το 2-2.

Σε μία τέτοια συνθήκη, με την αναμονή για τα καπνογόνα, θα έπεφτε ο ρυθμός της ομάδας, η οποία έδειξε πως πάλευε για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Μετά το χθεσινό, πρέπει να έχουν όλοι στο μυαλό τους, πως πρέπει να συνεχίσει άμεσα ο αγώνας.

Πρέπει, επίσης, να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και στον κόσμο της ομάδας, για τη συμπεριφορά του πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Δεν έγινε το παραμικρό με την αστυνομία, δεν άνοιξε καπνογόνο, δεν υπήρξε χρήση λέιζερ και παρότι η ΑΕΚ με το 0-2 ήταν εκτός Ευρώπης, δεν έγινε τίποτα και στο τέλος ήταν πολύ ωραίες οι στιγμές με τους παίκτες των δύο ομάδων να αγκαλιάζονται».

Ακούστε τι είπε για τα επερχόμενα ματς με την Αντβέρπ και για την ενίσχυση της ομάδας:

  Συγκλονιστικός Κλοπ: "Δεν θα ξεχάσω ούτε μέρα! Μπορούσαμε περισσότερα"


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: