Αποκάλυψη Νικολακόπουλου: "Ο Ολυμπιακός κάνει μία επένδυση 8,5 εκατ. με Έσε και Ορτέγκα"

Ο Νικολακόπουλος αποκαλύπτει ότι ο Ολυμπιακός προχωράει σε μια επένδυση ύψους 8,5 εκατ. με τους ποδοσφαιριστές Έσε και Ορτέγκα.

Αποκάλυψη Νικολακόπουλου: Ο Ολυμπιακός κάνει μία επένδυση 8,5 εκατ. με Έσε και Ορτέγκα



Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την εξέλιξη που σημειώθηκε στην υπόθεση του Φρανσίσκο Ορτέγκα και ενόψει της αποψινής πρεμιέρας στο πρωτάθλημα με τον Πανσερραϊκό, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε στις μεταγραφές του Σαντιάγκο Έσε, που ολοκληρώθηκε χθες, και του Ορτέγκα που είναι στα διαδικαστικά της, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες κάνουν μία σοβαρή επένδυση 8,5 εκατ. ευρώ και θα είναι για τον Ολυμπιακό πολύ σημαντικό, να του βγουν οι συγκεκριμένες κινήσεις, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, με τη στήριξη που θα έχουν από όλη την ομάδα.

Για την αποψινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, σχολίασε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά περιμένουμε σήμερα από τον Μαρτίνεθ να ανοίξει τα χαρτιά του, καθότι οι ερυθρόλευκοι είχαν ματς την Πέμπτη στο Βέλγιο και έχουν να παίξουν άλλα δύο παιχνίδια Πέμπτη-Κυριακή με την Τσουκαρίτσκι και τον Ατρόμητο μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

  Το... κλείδωσε ο Ναν! Η ατάκα για την ανανέωση με ΠΑΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: