Στάζουν… μέλι για Σουλειμάνοφ – "Μπορεί να πετύχει στον Άρη" – Για αυτό έφυγε από την Μπερ Σεβά


Στάζουν… μέλι για Σουλειμάνοφ – “Μπορεί να πετύχει στον Άρη” – Για αυτό έφυγε από την Μπερ Σεβά



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε δημοσιογράφος που γνωρίζει καλά τον 23χρονο επιθετικό και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των Κίτρινων προς το πρόσωπό του.

Γιανίβ Τούμαν: Ο δημοσιογράφος που γνώρισε τον Σουλειμάνοφ από την θητεία του στην Χαποέλ Μπερ Σεβά, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον βασικό μεταγραφικό στόχο του Άρη για τις θέσεις των εξτρέμ.

«Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, δεν ήταν απλά ένας από τους κορυφαίους της Μπερ Σεβά, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω τι έγινε στο διάστημα της διακοπής λόγω του Μουντιάλ, αλλά μετά δεν είχε καμία σχέση με τον παίκτη που βλέπαμε πριν. Επηρεάστηκε από την διακοπή, έπαψε να είναι το ίδιο καλός και ενώ είχε αποφασίσει η Μπερ Σεβά να δώσει 800.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, μετά αποφάσισε να μην κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος γιατί δεν ήταν ικανοποιημένη.

Η Μπερ Σεβά δεν έχει πάρει ακόμη καλύτερο. Ήτνα έντονοι πέρσι οι αγώνες με την Μακάμπι Χάιφα. Η Μπερ Σεβά κέρδισε με 1-0 ένα από τα ντέρμπι και ακολούθησε ξύλο μεταξύ των παικτών. Ο Σουλειμάνοφ συμμετείχε στα επεισόδια και αυτό το γεγονός βοήθησε την Μπερ Σεβά να πάρει την απόφασή της να μην τον κρατήσει.

Στην Μπερ Σεβά αγωνιζόταν περισσότερο ως δεξιός χαφ γιατί είναι αριστεροπόδαρος. Έχει τρομερά χτυπήματα και είναι γρήγορος με την μπάλα. Θα πετύχει με τον Άρη. Ξέρω την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Άρη και του ταιριάζει το ενθουσιώδες κοινό. Κάθε χρόνο κερδίζει εμπειρίες και νομίζω τώρα έχει την ωριμότητα για να μην επηρεάζεται από τέτοιες καταστάσεις», είπε ο Γιανίβ Τούμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Με 4 εκατ. στον Ολυμπιακό, καλύτερος από Μπιέλ – Τεχνίτης, παίζει και στα δύο άκρα” – Μεγάλη πρόταση ΠΑΟΚ!


Πηγή
  Θα κάνει έκπληξη ο Μεντιλίμπαρ σε ντέρμπι και τελικό; - Αλλαγή συστήματος
 

Διαβάστε επίσης: