Ατάκες Νικολογιάννη μετά τη Μπράγκα – "Υπέρβαση χωρίς προηγούμενο αν περάσει ο ΠΑΟ"


Ατάκες Νικολογιάννη μετά τη Μπράγκα – “Υπέρβαση χωρίς προηγούμενο αν περάσει ο ΠΑΟ”



Οι Πράσινοι με το γκολ του Μαντσίνι στις καθυστερήσεις κόντρα στην Μπράγκα κράτησαν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, κάτι που αν γίνει θα μιλάμε σίγουρα για υπέρβαση.

Παναθηναϊκός: Για το γεγονός ότι οι Πράσινοι αν τελικά δεν προκριθούν κόντρα στην Μπράγκα δεν θα είναι αποτυχία, εξηγώντας τους λόγους, αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Έτσι όπως κύλησε η βραδιά χθες όπου ο Παναθηναϊκός πλήρωσε ό,τι λάθος έκανε σε αντίθεση με το ματς στη Μασσαλία, δημιουργήθηκε κάποια στιγμή ένα σκορ που θα μπορούσε να είναι ακόμα και 3-0, αλλά ο Μπρινιόλι έπιασε έναν τετ α τετ σαν πέναλτι. Η παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μπράγκα μπήκε με έναν τρόπο που έπρεπε να μπει ο Παναθηναϊκός, έβγαλε όμως σε ένα ακόμα ματς αντίδραση και με το γκολ του Μαντσίνι έμεινε ζωντανός για την πρόκριση. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στη ρεβάνς, για να κάνει μια υπέρβαση που δεν έχει προηγούμενο. Με αυτό το φορμάτ, δεν θυμάμαι κάποια ομάδα από την Ελλάδα να έχει περάσει ως δευτεραθλήτρια στους ομίλους. Δεν ήταν το φαβορί ούτε με τη Μαρσέιγ, ούτε με τη Μπράγκα. Αν δεν πετύχει τις υπερβάσεις δεν σημαίνει ότι είναι αποτυχημένος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε στην κριτική που γίνεται στον Σπόραρ όλο το καλοκαίρι, κάτι που όπως είπε δεν βοηθάει με τον ίδιο να σημειώνει πως στον αγώνα με τη Μπράγκα έλειψε η ωστή τελική ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο και το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν πως δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα ο Βιλένα, με αποτέλεσμα να μην έχει βοήθεια ο Ρούμπεν, ενώ  κατέγραψε τα επιτεύγματα των δύο επιθετικών που έχει Παναθηναϊκός λέγοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στα φορ.

  Δημοσίευμα... φωτιά για Κάρμο, Ολυμπιακό - Έρχονται εξελίξεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Με 4 εκατ. στον Ολυμπιακό, καλύτερος από Μπιέλ – Τεχνίτης, παίζει και στα δύο άκρα” – Μεγάλη πρόταση ΠΑΟΚ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: