Σιγουριά από Γκατσίνοβιτς για πρόκριση – "Με υπομονή και νοοτροπία νικητή να εκπληρώσουμε το όνειρο"


Σιγουριά από Γκατσίνοβιτς για πρόκριση – “Με υπομονή και νοοτροπία νικητή να εκπληρώσουμε το όνειρο”



Έτοιμος για την μεγάλη ανατροπή είναι ο Σέρβος ποδοσφαιριστής που κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με την Αντβέρπ σημείωσε τον τρόπο που η Ένωση μπορεί να περάσει.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Ένα από τα πιο κομβικά ματς της τελευταίας δεκαετίας δίνει η ΑΕΚ αύριο, με αντίπαλο την Αντβέρπ στα play off του Champions League με τον Σέρβο να σημειώνει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως αν άπαντες παίξουν με υπομονή και με την νοοτροπία νικητή θα έρθει η πρόκριση.

«Φυσικά είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε και να παίξουμε στο Champions League, γιατί είναι ένα όνειρο για εμάς.

Παίζουμε καλά, δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις κάνουμε γκολ. Πρέπει να έχουμε υπομονή, όλοι όσοι βρίσκονται στο γήπεδο να δείξουν υπομονή, γιατί δείξαμε και απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ακόμα και την τελευταία στιγμή. Να πιστέψουν σε εμάς και στο τέλος θα τα καταφέρουμε», είπε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

  Ο κόσμος της ΑΕΚ στέλνει μήνυμα με Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικό Radar by Novibet: Η έκπληξη Γιοβάνοβιτς, η μεταγραφή Αλμέιδα και το “δώρο” Μουρίνιο στο Λιμάνι!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: