Φοβερές ατάκες από Έλληνα τεχνικό για Τζίμα – "Έχει ήδη μεγαλύτερη αξία" – Τι είπε για το ξεκίνημα του Άρη


Φοβερές ατάκες από Έλληνα τεχνικό για Τζίμα – “Έχει ήδη μεγαλύτερη αξία” – Τι είπε για το ξεκίνημα του Άρη



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε για το ξεκίνημα της φετινής Super League, ενώ αποθέωσε τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Περικλής Αμανατίδης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καλαμάτας και μίλησε για τις μεταγραφές και τους στόχους της «Μαύρης Θύελλας» τη νέα σεζόν. Παράλληλα, ο 53χρονος τεχνικός σχολίασε την εικόνα των ομάδων της Super League 1 στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος. 

Για τη μεταγραφή του Αρίμπας και το νέο Πρωτάθλημα της SL2: «Ο Αρίμπας είναι ένας παίκτης με καλό βιογραφικό, μαζί με τον Κάνιας θα βοηθήσουν την Καλαμάτα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ομάδα θα πάει σίγουρα για την άνοδο αλλά είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες περιμένουμε τον καταρτισμό των ομίλων και θα γίνει ένα πολύ δυνατό Πρωτάθλημα».

Ποιες ομάδες του άρεσαν και ποιες όχι στις 2 πρώτες αγωνιστικές της SL2: «Είναι νωρίς ακόμα. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες ξεκίνησαν με όνειρα, και ο Πανσερραϊκός και η Κηφισιά που ανέβηκαν δείχνουν ανταγωνιστικές ομάδες. Η Λάμια ξεκίνησε δυνατά με τον Καρλίτος που είναι μία μεταγραφή που βοηθά τέτοιες ομάδες με ενθουσιασμό. Αν υπάρχουν και αποτελέσματα που τα κρίνει αυτός, παρασέρνουν και τους άλλους. Είναι νωρίς να ενθουσιάζεται ή να απογοητεύεται κανείς».

  Σάρας και Καλάθης: "ΠΑΟ σε αγαπάμε, αλλά…"

Για το κακό ξεκίνημα του Άρη: «Δεν θα πρέπει να τον προβληματίσουν οι ήττες γιατί στον ΟΦΗ έπαιξε καλά. Πρέπει να δει τι δεν έκανε καλά στο τελευταίο παιχνίδι και να διορθωθεί για τη συνέχεια».

Αν βλέπει αποστάσεις μεταξύ των ομάδων: «Όχι. Ας ολοκληρωθεί και το κομμάτι της Ευρώπης και να δούμε. Αλλά γενικά είναι βελτιωμένες. Με νέο πρότζεκτ ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ είναι ενισχυμένη, ο Παναθηναϊκός κράτησε τον κορμό του και ενισχύθηκε. Πέρσι που έχασε το πρωτάθλημα στο τέλος φάνηκε η έλλειψη βάθους. Ο ΠΑΟΚ πήρε παίκτες με μεγαλύτερο κίνητρο και με μπόλιασμα νέων παικτών θέλει να δουλέψει το πρότζεκτ με τον Κωνσταντέλια ενώ μπαίνει και ο Τζίμας μέσα. Είναι καλός ο ΠΑΟΚ. Ο κ Λουτσέσκου ξέρει ποιος είναι ο καλύτερος για τον ΠΑΟΚ. Το παιδί είναι 17 ετών και ήδη από σήμερα σε σχέση με το Σάββατο έχει μεγαλύτερη αξία. Φανταστείτε τι θα γίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Στο Transfermarkt ένας από τους μεγαλύτερους δείκτες είναι τα γκολ σε σχέση και με την ηλικία».

  Η βαθύπλουτη νεοφώτιστη που ονειρεύεται Μόντριτς, Ικάρντι και Βάρντι!

Για τον Αστέρα Τρίπολης τον οποίο αντιμετωπίζει ο Άρης την επόμενη αγωνιστική: «Δεν ξέρω, είναι νωρίς. Είναι ομάδες με αρκετούς ξένους και από σεζόν σε σεζόν αλλάζει το κομμάτι του κινήτρου και της απόδοσης», είπε ο Περικλής Αμανατίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ζήτησε ο Λουτσέσκου, τον έφερε ο Σαββίδης – Έκλεισε η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ – Πάνω από εκατομμύριο!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: