Κίνηση… ματ από Μαρινάκη – Αποφάσισε να αλλάξει πρόεδρο – Ποιος είναι ο νέος "εκλεκτός"!


Κίνηση… ματ από Μαρινάκη – Αποφάσισε να αλλάξει πρόεδρο – Ποιος είναι ο νέος “εκλεκτός”!



Σε μια κίνηση που σίγουρα θα αλλάξει πολλά στην ομάδα προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης…

Νότιγχαμ Φόρεστ: Νέα δεδομένα στην αγγλική ομάδα μιας και όπως έγινε γνωστό ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να απομακρύνει τον πρόεδρο Νίκολας Ράνταλ, που θα έχει θέση συμβούλου, ενώ τη θέση του θα πάρει ο Τομ Κάρτλετζ, που κατείχε τη θέση του Chief Executive Officer στην Handley House Group.

Στην ανακοίνωση της Φόρεστ γίνεται λόγος  την προσφορά του απερχόμενου προέδρου στα χρόνια που ακολούθησαν της ανάληψης της ομάδας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέροντας πως ο Έλληνας εφοπλιστής του ζήτησε να παραμείνει κοντά στην ομάδα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Σωκράτη Κομινάκη που μου έδωσαν την ευκαιρία να υπηρετήσω τον σύλλογο από τη θέση του προέδρου. Είμαι χαρούμενος που ο Τομ Κάρτλετζ ανέλαβε την προεδρία, ένας άνθρωπος με ενθουσιασμό, ενέργεια και έτοιμο να αφοσιωθεί στο κλαμπ» ανέφερε ο Νίκολας Ράνταλ.

  Μετράει ανάποδα για τελικό η Φιορεντίνα! Η φωτογράφιση των παικτών

Όπως έγινε γνωστό ο νέος πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας, έχοντας διαρκείας εδώ και 40 χρόνια, ενώ θα παραμείνει εκπρόσωπος του συλλόγου  στις επιτροπές της FA όσο και σε αυτές της Premier League, με τον ίδιο να είναι αυτός που έχει… τρέξει τα τελευταία χρόνια το πρότζεκτ του νέου γηπέδου.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: