Στους πλημμυροπαθείς τα έσοδα του φιλικού του ΠΑΟ με Τσεντεβίτα – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα


Στους πλημμυροπαθείς τα έσοδα του φιλικού του ΠΑΟ με Τσεντεβίτα – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα



Σε μια πολύ αξιέπαινη πράξη προχωράνε οι Πράσινοι καθώς όπως έγινε γνωστό η δεύτερη φιλική αναμέτρηση της ομάδας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα του αγώνα με την Τσεντεβίτα θα δοθούν στους πλημμυροπαθείς.

Σούπερ προσφορά* για τα προημιτελικά στο Pamestoixima.gr [pipeline] 21+

Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην Σλοβενία και μετά τον πρώτο φιλικό αγώνα κόντρα στην Κρκα Νόβο Μέστο τη Δευτέρα (4/9) ετοιμάζονται να δώσουν την Πέμπτη (7/9) ένα σαφώς πιο δυνατό παιχνίδι απέναντι στην Τσεντεβίτα Ολίμπια, νταμπλούχο της Σλοβενίας.

Η φιλική αναμέτρηση θα γίνει στη Λιουμπλιάνα με τα έσοδα του Παναθηναϊκός – Τσεντεβίτα Ολίμπια να δίνονται στα θύματα από τις πλημμύρες που έγιναν στη Σλοβενία, στις αρχές Αυγούστου, ενώ τα εισιτήρια του παιχνιδιού θα διατεθούν στην ενιαία τιμή των 10 ευρώ, ενώ το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από το σλοβενικό κανάλι Šport TV1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό ήταν το… έγκλημα Κωνσταντέλια – Γιατί τον τιμώρησε ο Πογέτ -” Φάουλ” με Φορτούνη, τρέλα με Βαγιαννίδη!


 

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

  Παναθηναϊκός: Παναθηναϊκό ξέσπασμα Αταμάν και Σλούκα! (Vid)

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: