Δεν ξανάγινε στην Ελλάδα – Αρνήθηκε 20 εκατομμύρια ο Ποντένσε – Τα… σκάει ο Μαρινάκης για να τον κρατήσει!


Δεν ξανάγινε στην Ελλάδα – Αρνήθηκε 20 εκατομμύρια ο Ποντένσε – Τα… σκάει ο Μαρινάκης για να τον κρατήσει!



Η τρελή πρόταση στον Πορτογάλο και η συμφωνία με Γουλβς. Ποιος… χρύσωνε τον νέο εξτρέμ των Πειραιωτών, γιατί δεν ήθελε να πάει και ποια είναι η οψιόν που πρέπει να πληρώσουν το επόμενο καλοκαίρι για να γίνει μόνιμος κάτοικος Ελλάδας.

Ολυμπιακός – Ντάνιελ Ποντένσε: Στους ρυθμούς τού Πορτογάλου άσου κινούνται, ήδη, οι Ερυθρόλευκοι, καθώς όπως είναι φυσικό η μεταγραφή του στο Λιμάνι έχει σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού τόσο εντός της ομάδας όσο και, φυσικά, σε επίπεδο οπαδών.

Γιατί ο 27χρονος εξτρέμ έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει το κορυφαίο επίπεδο, στην Premier League με τη φανέλα της Γουλβς, καθώς δεν ήταν περαστικός από το Νησί αλλά ένας ποδοσφαιριστής επιδραστικός στην καλή πορεία της ομαδας του και χωρίς να έχει τραυματισμούς.

Ενδεικτικό του ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή, φιλόδοξο, που δεν φοβήθηκε στην πρόκληση και άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Το γεγονός ότι είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, σε μια θέση μάλιστα που υπάρχει πληθώρα καλών επιλογών, δείχνει ότι η αξία του είναι αναγνωρισμένη.

Ο Ποντένσε ήρθε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, με “ενοίκιο” κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, ενω υπάρχει και απόλυτα βατή οψιόν για την αγορά του το ερχόμενο καλοκαίρι, στα 5 εκατ. ευρώ – Εδώ να σημειώσουμε ότι πριν αποχωρήσει από την Αγγλία, ανανέωσε το συμβόλαιό του. Τυπικά ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τη δεδομένη ανάγκη στην οποία βρίσκεται η Γουλβς για να συμμορφωθεί με το FFP και “κατέβασε” κατακόρυφα την τιμή του – Θυμίζουμε ότι στα μέσα Αυγούστου το αγγλικό κλαμπ ζητούσε 15 εκατ. ευρώ για τον Πορτογάλο.

  Γνώριμος του Ολυμπιακού σφυρίζει στη μεγάλη ρεβάνς με Βίλα

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, άλλωστε, ήταν τακτικά τραυματίας και είχε χάσει την επαφή με την 11άδα. Βέβαια οι Λύκοι έχουν περιορισμένο ρόστερ – Καλό ρόστερ μεν, αλλά περιορισμένο, καθώς υπήρχαν πολλές λύσεις στα εξτρέμ. Παρόλα αυτά το πρόβλημα στα οικονομικά τής Γουλβς υπάρχει και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Η Γουλβς είναι ομάδα που βρίσκεται σε δίκτυο με συγκεκριμένους μάνατζερ από την Πορτογαλία, άρα βρέθηκε λύση και ήρθε στην Ελλάδα μέσω αυτού του δικτύου μάνατζερ, όπως είχε βρεθεί λύση για να πάει στη Γουλβς”, ανέφερε στο sportdog ψαγμένη πηγή από τη δημοσιογραφική πιάτσα.

Να πούμε κάτι ακόμα: Υπήρχε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ποντένσε από την Αλ Ετιφάκ, στην οποια είναι προπονητής ο Στίβεν Τζέραρντ. Η Ετιφάκ, μάλιστα, του έδινε συμβόλαιο 6+ εκατ. ευρώ τον χρόνο, για κλειστό τριετές συμβόλαιο. Τυπικά, δηλαδή, του πρόσφερε συνολικά σχεδόν 20 εκατ. ευρώ για να φορέσει τη φανέλα της και όχι εκείνη του Ολυμπιακού.

  Σύνθημα αντεπίθεση από τοπ παίκτη της Βίλα

Μόνο που η Ετιφάκ δεν είναι ομάδα big 4 στο πρωτάθλημα καθώς έχει πολλά χρόνια να κατακτήσει τον τίτλο και, λογικά, θα τερματίσει ξανά κάπου στη μέση της βαθμολογίας. Υπάρχει, βέβαια, πρόβλημα με τις θέσεις ξένων στην ομάδα, αλλά τη λύση στην Ετιφάκ θα την έδινε ο Βιτίνο – Που θα λείψει μέχρι το τέλος τού πρώτου γύρου, άρα ανοιξε μια θέση.

Ήδη, μάλιστα, οι Σαουδάραβες έχουν κλείσει τον 27χρονο μεσοεπιθετικού της Έβερτον, Ντεμαράι Γκρέι, για να πάρει τη θέση που ΘΑ είχε ο Ποντένσε στην ομάδα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο “μπαμ” μετά τον Ποντένσε – Φέρνει και… Εμβιλά ο Κορδόν, τον ζήτησε ο Μαρτίνεθ – Συζητά με Σ. Αραβία!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: