Ετοιμάζει νέο "χτύπημα" ο Καρυπίδης – Θέλει ακόμα έναν επιθετικό στον Άρη! (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μια μεταγραφή επιθετικού φαίνεται ότι θέλουν να κάνουν οι Κίτρινοι μιας και δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για φορ από την ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Άρης: Ο Άρης ψάχνει να ενισχύσει το ρόστερ του στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει εναλλακτική στη θέση του επιθετικού πίσω από τον Μορόν.

Ετσι, σύμφωνα με τη σουηδική Expressen, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αποκτήσουν τον Σουηδοπαλαιστίνιο, Ομάρ Φαράι, από την ΑΙΚ Στοκχόλμης. Δεν έχει διευκρινιστεί αν η σουηδική ομάδα θέλει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο απέκτησε πριν από μερικούς μήνες (Φλεβάρη 2023) έναντι 600.000 ευρώ από την ισπανική Λεβάντε.

Ο Φαράι είχε αγωνιστεί νωρίτερα με τη Ντέγκεφορτς ως δανεικός από τη Λεβάντε και είχε πετύχει 4 γκολ σε 16 ματς. Στην ΑΙΚ τα πράγματα δυσκόλεψαν, με τον Σουηδό στράικερ να έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές σε 19 παιχνίδια, στα 10 εξ αυτών ως βασικός.

  Η επική ανατροπή της Ρεάλ και το ακυρωθέν γκολ της Μπάγερν

Μάλιστα όπως σημειώνει ο Σουηδός συντάκτης, η ΑΙΚ απέρριψε αρκετές προτάσεις για τον ίδιο κατά τη μεταγραφική καλοκαιρινή περίοδο. Τις επόμενες ημέρες μένει να φανεί πως θα αντιδράσει η ΑΙΚ στο ενδιαφέρον του Αρη.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφές 36 εκατ. – “Τίναξαν την μπάνκα” Μαρινάκης, Μελισσανίδης – Πόσα έδωσαν Αλαφούζος, Σαββίδης!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: