Μεγάλη πρόταση από Αραβία για Φορτούνη – Τον κάλεσε στα γραφεία ο Μαρινάκης – Υπογράφει άμεσα!


Μεγάλη πρόταση από Αραβία για Φορτούνη – Τον κάλεσε στα γραφεία ο Μαρινάκης – Υπογράφει άμεσα!



Επιστρέφουν αποφασισμένοι για τον Έλληνα άσο με καλά λεφτά! Λίγα 24ωρα πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, στο Λιμάνι έχουν νέα ενημέρωση για τον αρχηγό της ομάδας. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες και ποια η κίνηση του ιδιοκτήτη

Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να ολοκλήρωσαν με το πόδι στο… γκάζι τις μεταγραφές τους, φέρνοντας στο Λιμάνι τόσο τον Στέφαν Γιόβετιτς, αλλά και τον Ντάνιελ Ποντένσε, σκορπίζοντας χαρά στους φίλους της ομάδας και παράλληλα δίνοντας ποιοτικές λύσεις στα χέρια του Μαρτίνεθ, όμως ο Αντόνιο Κορδόν δεν μπορεί να… χαλαρώσει. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η υπόθεση με την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει βαλθεί να τρελάνει τους… πάντες τη φετινή χρονιά, μιας και έχει ξεκινήσει στα… κόκκινα μετρώντας σε 7 συμμετοχές, σε Ελλάδα και Ευρώπη, τρία γκολ και πέντε ασίστ, όντας ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μακράν του δεύτερου. Άλλωστε ο 30χρονος είχε δείξει τι θα… επακολουθήσει από την περασμένη χρονιά, μιας και μπορεί να άργησε να μπει στην ενδεκάδα και να βρέθηκε μια ανάσα από την έξοδο, όμως ολοκλήρωσε τη σεζόν μετρώντας 28 παρουσίες στην ενδεκάδα, με 4 τέρματα και 10 ασίστ.

  Σπάει το ρεκόρ Μπάρκα η ΑΕΚ - Πουλάει 5 εκατ. τον MVP (Vid)

Ο Κώστας Φορτούνης μέσος βρίσκεται στον Πειραιά από το 2014 και συνολικά σε 301 συμμετοχές του έχει 86 γκολ και 92 ασίστ, φτάνοντας το 2019 να κοστολογείται στα 9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η άριστη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τον έχει κάνει να παραμείνει στην ομάδα και να βάζει στην άκρη τις… σειρήνες από συλλόγους εκτός Ελλάδας, ενώ τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν δημοσιεύματα ότι η Αλ Ουέχντα του Γιώργου Δώνη θα βρει την άκρη και θα καταθέσει τελικά πρόταση για τον ποδοσφαιριστή – Κάτι που δεν απέκλεισε σε δήλωσή του ο Έλληνας τεχνικός!

Κάτι τέτοιο μάλιστα φαίνεται να γίνεται και τώρα, μιας και όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του Κώστα Φορτούνη ετοιμάζεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να κάτσει στο τραπέζι με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να έχουν ήδη έτοιμο το νέο συμβόλαιο του 30χρονου και να είναι θέμα ελάχιστου χρόνου ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να μπει… τέλος στο σήριαλ με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε στόχος τόσο του Κώστα Φορτούνη, όσο και των ανθρώπων των Πειραιωτών είναι να τελειώσει άμεσα το θέμα, με στόχο ο 30χρονος να μείνει προσηλωμένος μόνο στα αγωνιστικά μιας και θεωρείται ένα από τα βασικότερα “γρανάζια” της… μηχανής του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό ήταν το… έγκλημα Κωνσταντέλια – Γιατί τον τιμώρησε ο Πογέτ -” Φάουλ” με Φορτούνη, τρέλα με Βαγιαννίδη!

 


Πηγή
  Μπουφόν: Πώς χάλασε δύο φορές η μεταγραφή στη Ρόμα
 

Διαβάστε επίσης: