Έρχονται τα "παιδιά" του Πάμπλο – Όχι ένας, αλλά 4… νέοι Κωνσταντέλιες – Δύο φορ, μπακ και δυναμικός χαφ!


Έρχονται τα “παιδιά” του Πάμπλο – Όχι ένας, αλλά 4… νέοι Κωνσταντέλιες – Δύο φορ, μπακ και δυναμικός χαφ!



Ποιος είναι ο γιος παλαίμαχου που παίζει από τα 4 του; Οι παίκτες που θα μπουν στο ρόστερ του Λουτσέσκου το επόμενο διάστημα, ώστε να δώσουν ανάσες σε εύκολα παιχνίδια και να πάρουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα. Η Ακαδημία του Δικεφάλου δεν σταματάει να βγάζει μεγάλα ταλέντα!

ΠΑΟΚ: Παράξενο ήταν το φετινό καλοκαίρι για τον Δικέφαλο, καθώς η αποχώρηση του Ζοσέ Μπότο από τον σύλλογο είχε δημιουργήσει αρρυθμία στα μεταγραφικά του συλλόγου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής ήταν απόλυτος άρχοντας στην ΠΑΕ αλλά ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία τους, καθώς δεν είχε μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του στο κλαμπ. Με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στην ενίσχυση της ομάδας.

Στο, τέλος, βέβαια, ήρθαν οι Εκόνγκ, Μπάμπα Ραχμάν, Οζντόεφ, Σαματά, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο και Ντεσπόντοφ, ενώ ανανέωσε ο Μπράντον Τόμας και επέστρεψαν στο ρόστερ οι Τσιγγάρας και Βρακάς. Στην ουσία έγιναν 8 + 3 κινήσεις, παρόλα αυτά ίσως δεν είναι αρκετές για να πει κάποιος ότι ο Δικέφαλος μπορεί να ανταποκριθεί σε πρωταθλητισμό με συνέπεια την Κυριακή και παιχνίδια στην Ευρώπη την Πέμπτη.

Εδώ ακριβώς είναι που υπάρχουν φωνές στη Θεσσαλονίκη που αναφέρουν ότι το κλαμπ θα μπορούσε να ενισχύσει το ρόστερ και με παιδιά από τη β΄ ομάδα, προκειμένου να έχει μεγαλύτερο πλήθος επιλογών ο Λουτσέσκου. Και η αλήθεια είναι πως στην υποδομή του ΠΑΟΚ έχει γίνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια από τον Πάμπλο Γκαρσία και όχι μόνο από αυτόν, με αποτέλεσμα να υπάρχει καλό υλικό.

  Συγκινητικός Γιαννούλης για την απόσυρσή του

Δεν αναφερόμαστε μόνο στα παιδιά που βρίσκονται ήδη στην πρώτη ομάδα, από τον Λύραντζη μέχρι τον Τζίμα και τον Κωνσταντέλια, αλλά σε εκείνους που έρχονται. Το sportdog έψαξε, ρώτησε και έμαθε ποιοι είναι εκείνοι που έχουν ξεχωρίσει και ο Λουτσέσκου έχει ήδη στο μπλοκάκι του τα ονόματά τους, δεδομένου ότι παρθεί ήδη η απόφαση μέσα στη χρονιά να κάνουν προπονήσεις με τους “μεγάλους” και να πάρουν ευκαιρίες για να δείξουν την αξία τους.

Ερμής Σελιμάι: Αριστερός μπακ, βρίσκεται στην ομάδα από το 2021 στην αμυντική γραμμή της Κ19 και του ΠΑΟΚ Β, ο Ερμής Σελιμάι είναι ένα αριστερό μπακ με ποιότητα, προφανώς αριστεροπόδαρος. Διαθέτει καλή τεχνική, ταχύτητα και καλή αντίληψη του παιχνιδιού. Έχει καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα στη ρεβάνς του αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα, στις 10.01.23, και έχει το μέλλον μπροστά του για να ξεχωρίσει.

Αργύρης Δαρέλας: Επιθετικός χαφ, από την Αλεξανδρούπολη, με καλή τεχνική, ικανότητα στις μεταβιβάσεις, υψηλόσωμος και δυνατός. Είναι πρωταθλητής με την Κ17 και την Κ19, φυσικά και διεθνής.

  Εύκολη νίκη για το Περιστέρι επί του Κολοσσού

Μαξ Σνάουτσνερ: Βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από 4 ετών, είναι αριστεροπόδαρος μέσος, δυναμικός, καλός χειριστής της μπάλας και με τα δύο πόδια και εξαιρετικός αμυντικά στο ένας εναντίον ενός.

Λάμπρος Σμυρλής: Επιθετικός, κύριο γνώρισμα η ταχύτητα, δυνατό παιδί με την ικανότητα να χρησιμοποιεί εξίσου καλά τα δύο πόδια, αποδίδει εξαιρετικά καλά και στην κορυφή της επίθεσης και στα άκρα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Παζάρια” ΠΑΟΚ με top επιθετικό από Ιταλία – Συμβόλαιο 1,1 εκατ. ο Σαββίδης – “Κάηκε” ο Ελ Καντουρί!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: