Σημαντική κίνηση από ΕΠΟ ενόψει Ελλάδα – Γιβραλτάρ – Έτσι βοηθάει τους πληγέντες της κακοκαιρίας


Σημαντική κίνηση από ΕΠΟ ενόψει Ελλάδα – Γιβραλτάρ – Έτσι βοηθάει τους πληγέντες της κακοκαιρίας


Διαφ.

Η ελληνική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου έκανε γνωστές τις προθέσεις της για τον τρόπο που θα προσπαθήσει να βοηθήσει όσους χτύπησε η κακοκαιρία Daniel.

ΕΠΟ: Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ και η ελληνική Ομοσπονδία έκανε κάλεσμα στον κόσμο ώστε να βρεθεί στην OPAP Arena καθώς όπως έκανε γνωστό θα προτείνει στη Εκτελεστική Επιτροπή τα έσοδα του αγώνα να διατεθούν στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία Daniel, ενώ παράλληλα θα γίνουν μία σειρά από ενέργειες στήριξης, όπως η αποστολή νερού, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ανακοινώσει ότι θα σταθεί στο πλευρό των πληγέντων και θα συνδράμει έμπρακτα στη στήριξή τους με μια σειρά από πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει προς αυτή την κατεύθυνση, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης.

Η αρχή θα γίνει από το σημερινό παιχνίδι με το Γιβραλτάρ, οι εισπράξεις του οποίου θα προταθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή να διατεθούν στους πληγέντες της κακοκαιρίας. Εξ αυτού του λόγου, η Ομοσπονδία καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν στον σημερινό αγώνα τόσο για να στηρίξουν την Εθνική μας Ομάδα, όσο και για να συνεισφέρουν στη στήριξη των πληγέντων της Θεσσαλίας.

Στο κάλεσμα της ΕΠΟ ανταποκρίθηκε πρώτος ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, που στα όρια του βρίσκεται το γήπεδο OPAP Arena που χρησιμοποιεί ως έδρα η Εθνική Ομάδα στα προκριματικά του EURO 2024, ο οποίος απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να παει απόψε στο γήπεδο για να στηρίξει την Εθνική Ομάδα και να συνεισφέρει στα έσοδα του αγώνα.

Επίσης, πρόκειται να γίνουν μια σειρά από άλλες ενέργειες στήριξης σε συνεργασία με τους χορηγούς της ΕΠΟ, όπως η αποστολή νερού, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς και η δημοπράτηση εμφανίσεων της Εθνικής Ομάδας στο Charity Idols, με τα έσοδα να διατίθενται σε ενέργειες για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Η Ομοσπονδία, θα σταθεί επίσης στο πλευρό της ποδοσφαιρικής οικογένειας, παρέχοντας βοήθεια σε ενώσεις-μέλη και σωματεία.

Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την προσεχή Τρίτη
“, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

  Το ψάχνει για παίκτη του Άγιαξ ο ΠΑΟ, λένε οι Ολλανδοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τίναξε την μπάνκα” ο Μαρινάκης – 120 εκατ. στο χορτάρι, πολύ πίσω ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – 10 εκατ… στην εξέδρα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: