Κόλαση στο πρωτάθλημα πριν τα ντέρμπι –  Στον… αέρα οι ξένοι διαιτητές – Στα "κάγκελα" ο Ολυμπιακός!


Κόλαση στο πρωτάθλημα πριν τα ντέρμπι –  Στον… αέρα οι ξένοι διαιτητές – Στα “κάγκελα” ο Ολυμπιακός!



Η ΚΕΔ απάντησε σε όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς για τους διαιτητές και σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Ανακοίνωση-απάντηση στον Κώστα Καραπαπά εξέδωσε η ΚΕΔ για το θέμα των ξένων διαιτητών που θέτει ο Ολυμπιακός.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο αντιπρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ ζήτησε να ορίζονται σε όλα τα ντέρμπι, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στην ΑΕΚ, ξένοι ρέφερι, με την ΚΕΔ να ανακοινώνει την απάντησή της!

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε τη δυσκολία να έρθουν ξένοι διαιτητές, καθώς η στάση της UEFA δεν έχει αλλάξει ακόμα, λέγοντας συνεπώς, ότι στα παιχνίδια της Super League θα ορίζονται Έλληνες και ξένοι όπου είναι δυνατόν, σε μια απόφαση που σίγουρα θα σηκώσει μεγάλη κουβέντα στις τάξεις του Big-4 και κυρίως του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοινωση:

«Σε συνέχεια της πρόσφατης αλληλογραφίας μεταξύ του Προέδρου της Ε.Π.Ο. κου Μπαλτάκου και του Προέδρου της UEFA, κου Ceferin,  η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αντιλαμβάνεται  ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία αλλαγή μετά την επιστολή της UEFA με ημερομηνία 1η Μαΐου 2023 που να τροποποιεί την απόφαση σχετικά με την «απόσυρση στήριξης» για το θέμα  ορισμών Ξένων Αξιωματούχων Διαιτησίας.

Ως εκ τούτου, η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ορίζει Έλληνες Αξιωματούχους Διαιτησίας σε αγώνες της Super League 1 και, όπου είναι δυνατόν, ξένους μέσω του «Προγράμματος Ανταλλαγής Αξιωματούχων Διαιτησίας» της UEFA, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας (Άρθρο 35.5) όπως ο τελευταίος επικυρώθηκε στην Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. στις 30 Ιουνίου 2023».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στην ΑΕΚ, διώχνει νέα μεταγραφή ο Αλμέιδα – “Καψούρα” Μελισσανίδη λόγω… Ολυμπιακού!


Πηγή
  Παλαίμαχος ΠΑΟΚ: "Χρειαζόμασταν μια τέτοια νίκη"
 

Διαβάστε επίσης: