"Έρχεται ως ηγέτης στον ΠΑΟΚ ο Ντεσπόντοφ – Παίζει και φορ όπως ο Λούκας Πέρεθ – Το πλάνο για Ζίβκοβιτς"


“Έρχεται ως ηγέτης στον ΠΑΟΚ ο Ντεσπόντοφ – Παίζει και φορ όπως ο Λούκας Πέρεθ – Το πλάνο για Ζίβκοβιτς”



Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ όσα έκανε με τη Βουλγαρία! Το sportdog.gr παρουσιάζει τον νέο Βούλγαρο άσο του Δικεφάλου, με βάσει την εικόνα του τόσο στην Εθνική όσο και στην Λουντουγκόρετς. Τι θα προσφέρει στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου;
 

ΠΑΟΚ – Κιρίλ Ντεσπόντοφ: Ο απόλυτος σταρ και, φυσικά, αρχηγός, είναι στην εθνική τής Βουλγαριας το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Δικέφαλου, δεδομένου ότι κυριολεκτικά η ομάδα έχει στηθεί πάνω του.

Ο 26χρονος άσος έρχεται στον σύλλογο με κέφι και όρεξη για διάκριση, δεδομένου ότι η καριέρα στην πατρίδα του είχε πιάσει ταβάνι, ενώ με τους Θεσσαλονικείς μπορεί να διεκδικήσει τίτλους και να παίξει στην Ευρώπη.

Το ζήτημα, όμως, είναι τι ακριβώς μπορεί να δώσει στον Δικέφαλο ο Ντεσπόντοφ, αγωνιστικά, αφού ελάχιστοι στην Ελλάδα γνωρίζουν τις δυνατότητές του. Ζητήσαμε τη βοήθεια του Αντώνη Τσακαλέα, δημοσιογράφου με πολλά χρόνια θητεία στον ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, που είδε τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας τής Βουλγαρίας με το Μαυροβούνιο και το Ιραν, προκειμένου να μάθουμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται και τι μπορεί να δώσει στον Δικέφαλο όταν ενταχθεί στις υποχρεώσεις του κλαμπ.

“Τον ψάχνουν όλοι στη Βουλγαρία – Παίζει όπως ο Λούκας Πέρεθ – Αυτά θα δώσει στον ΠΑΟΚ”

Η Βουλγαρία είναι χτισμένη πάνω του, τον ψάχνουν όλοι. Έχει συμπληρώσει έναν χρόνο που είναι αρχηγός στη Βουλγαρία, έχει το περιβραχιόνιο από τον Σεπτέμβριο 2022 και προσπαθεί να ηγηθεί στη νέα προσπάθεια. Αλλά η ομάδα δεν φαίνεται ότι έχει τις δυνατότητες“, ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε για το στιλ του Ντεσπόντοφ: “Τον τρόπο που έπαιζε ο Λούκας Πέρεθ θυμίζει”.

Με το Μαυροβούνιο έπαιξε και ως επιθετικός – Μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή τη θέση;  

  Παναθηναϊκός: Με Μοντέλα στην προπόνηση! Είδε Τερίμ-Ακαϊντίν

“Στη θέση του φορ έχει τα στοιχεία για να σταθεί, έχει ταχυδύναμη, ξέρει να παίζει με πλάτη, δεν είναι το φόρτε του όμως, Έχει δυνατά πατήματα και δυνατα σουτ, έχει τα στοιχεία για να στηρίξει όλο αυτό που προσπαθούν να παίξει η Βουλγαρία”.

Στον ΠΑΟΚ τι περιμένεις να κάνει;

“Ένας παίκτης που τελείωσε ενα γκολ ή μια ασίστ ανά 90 λεπτά, σημαίνει ότι είναι στα καλύτερά του. Στον ΠΑΟΚ έχει αρχίσει συζητήση αν θα παίξει ο Ζίβκοβιτς δεξιά που έχει ήδη 5 γκολ στη σεζόν, ο Ντεσπόντοφ να πάει αριστερά. Δεν είχε παίξει πολλά ματς πέρσι αριστερά, αλλά είχε 7 γκολ και 7 ασίστ από εκείνη την πλευρά – Στατιστικά που δεν τα αγνοείς”.

Τι θα δώσει στον ΠΑΟΚ ο Ντεσπόντοφ;

“Δίνει ώθηση και στην αριστερή πλευρά, εφόσον παίξει εκεί, έχει ένα πακέτο μεταγραφής. Γιατί είχε γίνει συζήτηση να έρχονται μεσοεπιθετικοι με νούμερα, και ο Ντεσπόντοφ είναι παίκτης εμπιστοσυνης με βάση το πρόσφατο δείγμα γραφής του και όχι τι έκανε πριν από χρόνια. Είναι παίκτης με ηγετικά στοιχεία”.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Παζάρια” ΠΑΟΚ με top επιθετικό από Ιταλία – Συμβόλαιο 1,1 εκατ. ο Σαββίδης – “Κάηκε” ο Ελ Καντουρί!


Πηγή
  Μονόδρομος για Αλαφούζο με Ιωαννίδη! Έρχεται πρόταση 20 εκ.
 

Διαβάστε επίσης: