Μεταγραφική αποκάλυψη – "Ματιές" της ΑΕΚ σε Έλληνες παίκτες


Μεταγραφική αποκάλυψη – “Ματιές” της ΑΕΚ σε Έλληνες παίκτες



Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τα πλάνα του Αλμέιδα ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το ρεπορτάζ από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ ενόψει του επερχόμενου (17/9, 21:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης!

Αρχικά αναφέρθηκε στο κατά πόσο θα προλάβουν τη μεγάλη αναμέτρηση της OPAP Arena» οι αμφίβολοι Γκατσίνοβιτς, Λιβάι Γκαρσία και Πισάρο, τονίζοντας ότι το αν θα καταφέρουν να μπουν στην αποστολή θα κριθεί μέχρι την Πέμπτη (14/9), όταν θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία της ΑΕΚ για το μεγάλο ματς.

Στη συνέχεια, μίλησε για τους διεθνείς και το για το πότε θα θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για να ξανατεθούν στη διάθεση του Αλμέιδα, ενώ χαρακτήρισε σίγουρο το sold out στο παιχνίδι της Κυριακής.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Χατζηδιάκου, προσθέτοντας ότι οι «κιτρινόμαυροι» εξέτασαν διάφορες περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ενώ με αφορμή το μνημόσυνο του Μιχάλη Κατσούρη, μίλησε και για τις εξελίξεις γύρω από τη δίκη για τη δολοφονία του.

  Γιαννακόπουλος: «Αν κυνηγάς την επιτυχία επειδή...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή θα είναι η 11αδα της ΑΕΚ με Ολυμπιακό – Τεράστια έκπληξη από Αλμέιδα


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: