"Τρίβει τα χέρια του" με Γιόβετιτς ο Μαρτίνεθ – "Έργο του Ισπανού ότι…" – Βασικοί Ρέτσος, Ελ Κααμπί


“Τρίβει τα χέρια του” με Γιόβετιτς ο Μαρτίνεθ – “Έργο του Ισπανού ότι…” – Βασικοί Ρέτσος, Ελ Κααμπί



Ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε στην ενότητα που υπάρχει στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, ενώ ανέλυσε και τα δεδομένα για την ενδεκάδα του επικείμενου ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ των Ερυθρολεύκων αρχικά στάθηκε στους διεθνείς παίκτες που επιστρέφουν στου Ρέντη, κάνοντας ειδική αναφορά στους Σολμπάκεν και Γιόβετιτς, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό ελέω Μαρτίνεθ: 

«Yπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στον Μαρτίνεθ για τις εμφανίσεις του Γιόβετιτς με το Μαυροβούνιο. Ο παίκτης ήρθε, πέρασε ιατρικά υπέγραψε και έφυγε για να ενσωματωθεί στην Εθνική του. Πολύ καλή παρουσία παρότι είχε να παίξει αρκετό καιρό. Στα αποδυτήρια επικρατεί πολύ καλό κλίμα και αυτό είναι έργο του Ισπανού τεχνικού. Στις ευκαιρίες, στα γκολ και γενικά σε όλες τις συνθήκες είναι οικογένεια στον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια μίλησε και για το πλάνο του Μαρτίνεθ ενόψει ΑΕΚ: «Παίζουν τρεις παίκτες για δυο θέσεις στα άκρα της άμυνας. Kίνι ,Ροντινέι και Ορτέγκα τα φαβορί. Στην κορυφή θα είναι ο Ελ Καμπί. Ο Ρέτσος θα είναι στόπερ».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από Ολυμπιακό παίκτης 4 εκατομμυρίων – Τον δίνει ο Μαρινάκης μετά το πρώτο “όχι” – Πάει αεροδρόμιο!


Πηγή
  Ατάκα από Θεσσαλονίκη: "Ο Άρης προτεραιότητα στον τελικό του Κυπέλλου"
 

Διαβάστε επίσης: